• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atanku, kolor to już ty musisz wybrać :))) Każdy lubi co innego ;-)
Ja swego czasu mnóstwo czytałam o chustach. Bo uważam, że kangurowanie to genialna rzecz. Sama jak będę mamą to też będę nosić w chuście. Z tego co pamiętam to dziewczyny właśnie tkane chusty bardzo chwaliły :-)

Ja mam elastyczną... tkane są super ale na starsze dzieci... a te elastyczne są bardzo dobre do młodszych no i dla niedoświadczonych mam. Tkaną sie o wiele trudniej wiąże i jeśli się tego dobrze nie zrobi można zgobić dziecko....

Ja sobie elastyczną chwalę, ale jeszcze troche i kupię tkaną bo z elastycznej mój wysrasta a nauczyłam sie już wiązać więc nie ma problemu :tak:

przy elastycznej dziecko jak jest duże to "sprężynuje" dlatego ona jest dobra tak do 7-8lg nie więcej. No ale elastyczna lepiej trzyma.

reklama
Necia no cud, miód!!!!! :*:*:* Porównując jej wielkość do rozmiarów becika to już chyba nie taka mała, co...? A na oczku to ma taki krwiaczek?? Moj Bartek miał też jak się urodził ale aż na gałce ocznej! Na szczęście szybko zeszło no ale na oczku ma nadal...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry