reklama

Starania po raz pierwszy :)

Amalfi dosiądź swojego to będziesz miała rodeo, jak mu powiesz, że w tv mecz leci, wtedy próbuj się utrzymać :-D
Pozycja sprzyjająca zajściu w ciążę to ponoć od tyłu, jakoś tak. Tak by przyciąganie ziemskie zadziałało w dół!!! XD
Poza tym julieet dobrze prawi! To znam, że Ci się czekolady nie chce. U mnie na odwrót, bardzo mi się dziś zachciało więc faceta zmolestowałam.

Magda idź się wyżyć na facecie! Gada nam tu ciągle o seksie, no wieeeeesz coooo..... :-p

Fifka no to dobrze, że się kończy będziesz mieć z głowy. I nie słuchaj tych małp (amalfi i magdy), dosiadywanie byka ruleezz!!!!!!! One nie wiedzą co tracą. Ja mam taki kosmiczny orgazm w tej pozycji, że potem nogi odmawiają mi posłuszeństwa:-D

Witam nową staraczkę Donię :-)
Ja na Twoim miejscu poszłabym w pt w 12 dc, może gin coś wtedy się dopatrzy. Masz rację, jak moja siostra mówi, przed ciążą trzeba ze sobą zrobić porządek potem starać się o fasolkę. ;-)

reklama
eh a mam taka nadzieję, że owulka się spóźni, tak ok 18 dc, bo wtedy luby przylatuje ;)
postaram się wybrać 12 dc, jeżeli pozwolicie to dam Wam znać jak poszło
i dziękuję za powitanie

Julieet ja też mam tyłozgięcie, ale gin mówił ze to w niczym nie przeszkadza. Jedynie jest przyczyną moich bolesnych @

Donia koniecznie dawaj znać!!

Donia ale wstawiłaś go w posta! Dodaj to samo ale w Ustawienia>edytuj sygnaturę wtedy będzie się pojawiał po każdym poście.

fifka to ja mam tylozgiecie, ale moze julieet tez ma heheheheheheehehheeheheheheeheh:-D
donia zostalam olana przez ciebie zapytalam iludniowe masz cykle??????????????????????????????????????
aerleda ja nadal nie wiem co to rodeo, probuje se wyobrazic i nie wiem

Matko... nie wiesz co to pozycja na "jeźdźca" ? Nie załamuj mnie.... on leży a ty na niego siadasz...

U mnie gin mowił ze to w niczym nie przeszkadza. Od taka moja uroda.

amalfi serdecznie przepraszam i nadrabiam, 28-29 dni, i zawsze faza lutealna 13-14, tak dużo się tu dzieje, że nie nadążam :), ale się wdrożę
fifka teraz dobrze?

reklama
Na jezdzca wiem ale na koniu, nie na byku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
donia no to 12dc powinnas isc na 100%, pecherzyk juz bedzie spory, tzn zakladam ze bedzie, bo jak nie.... to inna historia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry