reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam moje kochane zboczusie :):-D widze ze rodeoo w modzie i glowny temat na forum hehe ... a mielismy o fasolkach mysle:-D witam nasz nowa staraczke a ja tylko zgiei nie mam za to moj ginio mowi ze macica w sam raz do rodzenia dzieci:zawstydzona/y:i maciczka zgrabna totalnie ;-) a jajniol mnie boli wiec chyba kobietki milyscie racje zeby dzis chlopa zgwalcic;-) i sluzu tez wiecej sie na wieczor pojawilo

reklama
aerleda ale powinno sie robic jakies przerwy heheheheehheeh zycie jest fajne rowniez przed i po stosunku, nie tylko w trakcie!!!!!!!!!!!!!!!!!
magenta a ty gdzie sie podziewasz????

aerleda ale powinno sie robic jakies przerwy heheheheehheeh zycie jest fajne rowniez przed i po stosunku, nie tylko w trakcie!!!!!!!!!!!!!!!!!
magenta a ty gdzie sie podziewasz????
Toż to ja wiem, ale to wy zaczynacie temat o seksie a potem na mnie wszystko zrzucacie!

Magenta pracuj pracuj nad owocną nocą!

my zaczynamy temat o sexie ??? hahaha, ciekawe gdzie ?? ;p ;p

to Amalfi nie wiedziała, co to rodeo ;p ;p ;p bo my to tylko przy zgaszonym świetle i pod kołdra, po bożemu ;)

Sorry ale na pewno nie ja gadam o seksie, w tym cyklu mnie mdlilo na sama mysl o tym!!! Poza tym juz mowilam ze definicja obgadywania jest inna zupelnie!!
aerleda ktory dc masz???? Przypomne tylko ze cykl liczy sie od pierwszego dnia @:-D, jak sie czujesz???

no co wy lubego jeszcze nie ma:wściekła/y: mam nadzieje ze szybko dzisiaj wroci :-) i odrazu do loka go zciagne no moze pozwole mu sie wykapac ale jak boga kocham chodze i tylko o tym mysle zeby w koncu na rodeoo pojezdzic haha no i od tylu ufff nosi mnie juz tylko o lozku i moim menie marze

Ja przez Wad tez mam śluz :-D zgwałcę chłopa na razie odpoczywamy po obiedzie ;-)
ael a ja co gorsza ? mnie tez nie lubisz ?
witamy nowa staraczke ;-)

reklama
Donia a często jesteście tak w rozjazdach? Ja to swojemu zastrzegłam ze nigdy go za granice nie puszczę... albo jesteśmy razem albo się rozchodzimy. Ja sobie czegoś takiego nie wyobrażam. Mojego ojciec pół jego życia przesiedział w stanach więc on sam wie jaka to trauma dla małego dziecka i ogólnie dla związku...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry