Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kochana niedawno mialam te sama sytuacje okazalo sie ze babka zle zaadresowalaKochane tak się wkurzyłam, że szok
Zamówiłam w zeszły czwartek przez allegro zestaw ciastoliny, bo za tydzień idę do bratanicy na 2 urodzinki.... i Pani wysłała mi paczkę w piątek 11.05... piszę do niej dzisiaj co się dzieje z paczką bo nadal jej nie mam.... On mi mówi, że dzisiaj dostała z powrotem tą paczkę... Na stronie poczty sprawdziłam, że rzeczywiście dzisiaj do niej wróciła... no ale jeśli mnie listonosz nie zastał to powinien zostawić awizo... a jeśli nie zostawił to ta paczka powinna na mnie czekać 14 dni...No by to szlak...
Jutro się dowiem co się stało... bo będzie to wyjaśniała na poczcie....
witam nowe kolezankiPrzyjmę wszystkie wasze rady z radością![]()
nie nakręcać się to podstawa![]()
Najbardziej mnie śmieszą takie teksty jak Konrad śpi... noż jakby mu niewygodnie nie było to by nie przesypiał po 5 godzin w ciągu dnia(tak jak dzisiaj) w tej właśnie chuście... 

:*
przystawiam go jak tylko tego potrzebuje ale nic się nie zmienia a trwa to już dobre 2 tygodnie
ale jednak się nie odważyłam!
stwierdziłam, że lepiej będzie zarówno dla mnie i jak dla Ciebie jeśli tylko sobie wyobrazisz, że śpiewam