Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

u mnie kiedyś pani w podstawówce kazała wszystkim zrobić okrągłe serwetki na szydełku, a mi nie chciała wyjść, choć podejść miałam duuuużo... i tym sposobem dorobiłam się kilkunastu zrobionych na szydełku woreczków/sakiewek, bo zamiast serwetki wychodziło mi coś takiego 

dzielna babka z Ciebie
a skąd bierzesz owocki?
:-) a kotek wspaniale wyszedł na tym zdjęciu
no i super, że takie postępy z karmieniem, teraz powinno być już tylko lepiej 
u mnie bolące i swędzące (.)(.) były pierwszym objawem na długo przed tym jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży
to musiało być jakoś parę dni po zapłodnieniu

zaraz sobie z tej zazdrości pójdę i usmażę jajko sadzone
przez Ciebie wszystko!! ;-)
ja starałąm się 5 cykli, a z moich obserwacji wynikało, że też miałą króką fazę lutealną, ale już nie pamiętam ile trwała 
seksi z Ciebie babka 

:-)
już ja go niedługo wutulę :-) a skąd macie taki fajny kocyk?
bo u nas taki upał, że nie można wytrzymać, więc okna muszą być otwrate, ale, że jakiemuś *&^%%$ zachciało się mega głośnej muzyki z basami słuchać, to usypianie Julii trwa już od ponad godziny
i nadal nie śpi!!!
mąż z nią walczy w sypialni a ja z innego pokoju słyszę tą wstrętną muzę 
ile kilometrów?Mi pokazało głównymi trasami i wyszło ponad 350.....![]()
ach doceniam w takich sytuacjach uroki mieszkania w domu na wsi nie muszę słuchać tego co inni słuchają ;-) dobrze że Julcia już w lepszym humorze :-)