reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam sie upalnie i ociekająco potem uffff jak goraco :sorry:

fifka
: Sliczny /Konradek i super dzien spędziliście nad woda, oj jak ja bym tak posiedziała.
A dopiero w fakatach pokazywali gradobicie, straszne to, mam nadzieje e u was nic te kule nie uszkodziły

pyscek : piekna masz zwierzynę :-),utula kicię za mnie :tak:

dziurka:
cześc kochana widze ze zaglądasz jak sie miewsza mam nadzieje ze wszystko zaczyna sie układać

neciuszka: am co to ja przeczytałam pomidory tylko jesz, to jakas dieta czy żart?!:-)

magdalena
:zono moja co u ciebie ? jak Bartuś ?

natkusia
;jeszcze raz gratulacje i sliczny synio w końcu nastepny facet do wzięcia

slyp
:no a jak mój zięć się miewa, czy już po kolkach - oj powiem ci że jego przyszła zona to cfaniara kłóci sie już, gada jak najęta i testuje nasza wytrzymałość :-D

nie pamiętam wiecej co komu
a ja ganiam non stop po dworze z wózkiem, ale waga nic nie spada, i ostatnio mam załamanie, bo zobaczyłam się w wystawie sklepowej i nie wiedziałm sie gdzie schowac, bo taki beczkowóz ze mnie, a nogi to mam tak grube że aż celulit się telepie, a do tego mam w niedzielę chrzciny i nie mam sukienki, bo rozm .42 w góre to same worki dla starych bab, no i mi jedna sklepowa dzisiaj powiedział bo, pytam o sukienke na manekinie, a ona " to nie dla panie bo to młodziezowa, ale zaraz pokażę inną" no i co wyciąga jakąs kieckę babciowatą, zdołowalo mnie to i beczałam w aucie a do tego mało kasy więc tym bardziej zakup utrudniony .

Jejku Ada tak płacze ze aż sie zachodzi i ma to od ponad tygodnia, brzuszek ma miękki, niby juz skok rozwojowy powinien minąć a ona nadal tak płacze

noi z tej rozpaczy ja sie najadłam bobu ooooo !!!!!!!!!!!!

reklama
W przyszłym tygodniu mam wizytę u gina, ogólnie boję się powrotu do luteiny nie najlepiej się z nią czułam :( powiedzcie mi jak liczymy fazę lutealną bo u mnie jest tak że temp. skaczę 1-2 dni po owulacji więc nie wiem jak mam ją liczyć :( np. w tym cyklu: poniedziałek grube dwie krechy na teście owulacyjnym a temp. jak nie było tak nie ma. Jak mam to interpretować?

małgosia cóż za ładne imię :-D witaj kobietko ja niestety nie pomogę w tej kwestii bo zielona nieco jestem w tych wykresach itp ;-)

lamia taaa dieta po prostu z tego gorąca mało co gotuje i jem pomidory w kilogramach, i pijam hektolitry mleka jogurtów itp. choć jutro rano mam ambitny plan usmażyć naleśniki dla małża do pracy to i dla siebie zrobię. waga stoi w miejscu, a weź mi ty nie mów o kiecce bo jak ty 42 to ja to chyba jaki worek po ziemniakach muszę wziąć o ilę się zmieszczę :-p muszę kiecę na wesele znaleźć

pyscku eeee nie lubię :-p a co jeszcze dobrego masz? :-D

Necia a pamiętam jak ją pakowałam!! :tak: Jeju jak Małgosia ślicznie w niej wygląda!! Super do niej pasuję ten kolor! :tak: Malutka lepiej wygląda w takich żywych kolorach niż w mdłym różu

Lamia Pyscek no nie....... jak ja UWIELBIAM BÓB!!! I FASOLKĘ SZPARAGOWĄ!!! A mi nie można... :zawstydzona/y: znaczy fasolkę szparagową troszkę już jadłam, ale nie zaryzykuję najedzenia się jej tak do syta... a o bobie nie wspomnę.... w ogóle tak mi się fasolki po bretońsku chce jak nie wiem :zawstydzona/y:

Lamiav ja mam to samo..... co prawda bluzki to 38 noszę... ale spodnie 42.... i dupa waga w miejscu.... :angry: Najgorszy mam brzuch i ręce..... :no:

I współczuję płaczu małej... :-(

Małgosia ja też na lutke le reagowałam.... dlatego poproś o Duphaston :tak: jest troszkę droższy (około 22zł za opakowanie 30 tabletek) ale po nim czułam się fantastycznie! :-)

A ja właśnie w ramach protestu przeciwko BOBOWI (to chyba tak się odmienia) najadłam sie kanapek z salcesonem... a nich dupa rośnie...

Necia ślicznie wygląda Małgosia w tej tuniczce :)
Żoneczko wbijaj specjalnie dla ciebie dam Ci troszkę fasolki ode mnie Ci nie zaszkodzi :-p
A ja właśnie w ramach protestu przeciwko BOBOWI (to chyba tak się odmienia) najadłam sie kanapek z salcesonem... a nich dupa rośnie...
ahahaha :D jak ci dupa urośnie też będę Cię kochać :* ale ja też bym zjadła salsesoniku :D łoooo

ahahaha :D jak ci dupa urośnie też będę Cię kochać :*

Aż się uśmiechnęłam jak to przeczytałam!! Jesteś kochana :*

A przypomnij mi gdzie ty kochana żoneczko w ogóle mieszkasz??? haha to może przyjadę na fasolkę i bób! :-D

aaaa i zapomniałam ostatnio napisać! Alez ty masz kochane te swoje małe kuleczki!!! A kt nie czatuje na chomiczki???

reklama
neciuszka: Małgoani piekna kobietka, :-) i jakie cudne nóżki ja uwielbiam nożyce mojej małej a stópki to całuje non stop :-D
Wiesz co mi tez by sie taki worek przydał, wiec jak masz to przeslij ;-)

fifcia:a to mamy podobny problem, ja mam takie napompowane ramiona, niby w tali już mam spoko, ale brzuch jeszcze sterczy no a dupsko to juz nie wsponme, ale nogi to moja największa katastrofa :angry:
Salceson ?! o fujjjjjj ble :baffled:

pyscek nie ma to jak prawdziwa miłość do żonki, :-p

Do góry