Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
rano o 5 30 mierzylam tempke zaraz po obudzeniu mialam 37,1 szyjka jest dosc nisko miekka i taka rozulchniona ale jeszcze ma chwile zeby stac sie twarda
sluz tez sie pojawia ale nie jest go tak duzo jak wczoraj ale jakos sie nie nastawiam na pozytywy moj mezus wczoraj stwierdzil ze ciasniutka jestem i goraca smial sie ze lato idzie hehe
no i sam zauwazyl ze sluzu jak na czas sachary bylo duzo i zacytuje '' w poslizg wpadal '' haha
no coz czas pokaze co dalej bedzie przyjdzie czas i pora to sie dowiemy
ale cycuszki hmm sa nabrzmiale obolale z boku sutkow nie odczowam wcale ale pod paszka bola i powiekszyly sie ale przed @ tez tak mialam czasem ze powiekszyly sie i zylki z boku mi wyszly kolo pachy no i dzinsy mnie cisna i chodze w dresiakach
chociaz ja i tak spodziewam sie bradziej @ niz fasolki zastanawiam sie czy u mnie moze byc tez problem z niedowaga??? moze to przyczyna moich nie zafasolkowanych cykli ale ginio mowil ze pare kg nie dowagi nie ma znaczenia gorzej jak bym nadwage miala