Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
teraz juz poczekam do @ jak przyjdzie no to wiadome bedzie a jak nie to wtedy pomysle ile juz minelo bo nie wiem czy patrzec na niego???
hmm kontrolna bladziucha na maksa chyba wadliwy ;-) no ale jutro kupie drugi i wtedy sie okaze co i jak dzisiaj bede w miescie to zajrze moze do apteki ale nie wiem czy zdarze hehe bo tu apteki do 17-18 otwarte hehe to nie polska
Magenta...o jeny chwile mnie nie było a tu takie zmiany, idź lepiej od razu po kolejny bo to dziwne ze pierwsza kreska nie wyszła od razu, czy to normalne? jesuuuu z nerwów mnie brzuch rozbolał....trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Magenta, jak słaba to coś z nim nie tak. Zrób tak faktycznie poczekaj do środy, jeśli się @ nie zjawi to soboty, w sobotę kup test i w sobotę zrób. Będzie ok. Masz podobne objawy jak ja, no przecież, że fasola.
Magenta to idz teraz do apteki najlepiej po dwa jeden zrób dziś a drugi zostaw na termin @ jak już sie zdecydowałas testowac to testuj! bo teraz to tak nie wiadomo co...