reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
AEL!!!! GRATULACJE!!!! best30_(www.e-gify.pl).gif best44_(www.e-gify.pl).gif best51_(www.e-gify.pl).gif

Jeju... jakie tu emocje :D coś wspaniałego:-) jeszcze raz gratuluje i wszystkim testującym i oczekującym w tym tygodniu życzę tego samego :)

Dziewczyny kurcze ale dzień, moja fasola przyniosła mi szczęście! Nie dość, że dwie krechy, to na dodatek w końcu dzwonili z pracy mojego lubego, że ją zaczyna, a już się martwiliśmy bo ponad tydzień nie dzwonili! I jeszcze ja na dniach mogę dostać pracę!! O boże nie mogę po prostu! Skaczę ze szczęścia!!!!!

DZIĘKI LILLY!!!!! :*:*:*:*:*

AAAAAA idę na balkon krzyczeć z radości!!!!!!

no to super AeI tylko pozdazdroscic tych dobrych wiadomosci a mnie brzuszek pobolewa i to daje mi odczuc wlasnie szykuje obiadek na wieczor
No boli na fasolę!
A mnie brzuch boli jak na @, ale tylko wieczorem o dziwo. Wtedy też więcej śluzu mi leci.

Jaga to coś Ty kochana w weekend robiła?

Wiecie co dziewczyny? Ja was wszystkie kocham!! Matko idę coś ze sobą zrobić bo mi naprawdę wali a policzki z uśmiechu bolą!!!

reklama
to super Ael, ciesz się dobrymi informacjami ;)

w weekend miałam rodzinną imprezę i teraz dochodzimy do siebie z moim;) dlatego nic dziś nie robię!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry