reklama

Starania po raz pierwszy :)

czesc dziewczyny:-)ale zadko pisze ,moze dlatego ze popisuje teraz na watku z tymi wszystkimi wspomagaczami,:eek:chcialam sie dowiedziec co i jak,bo wlasnie zaczynam brac CLO i mam nadzieje ze sie szybciutko uda:-)ponadta gin wykryl niedoczynnosc tarczycy i biore chormonki:-pmam taki bol glowy ze zwariuje,ale najgorsze to piersi do przesady,nie tkne ich nawet palcem:no:alala

reklama
To ja też tak po cichu gratuluje :tak:

Jak wszystko się potwierdzi dawaj znać w którym miesiacy było poczęcie i jak długo się staraliście. Wpiszę cie na listę zaciążonych :-D

gratulacje zaciążonym :-) widać mamy już 3 na plusie :-)
świetny pomysł z tymi @ i zaciążonymi :-) i ciesze się,że nowe osoby do Nas przybywają, przynajmniej będę miała komu kibicować z zaciązeniem :-) a ja dziś miałam wziąć 1 tabl. w nowym cyklu.. i nie wzięłam, bo nie było mi do apteki po drodze, Lubemu się przyznałam,że jeszcze nie wzięłam a mimo to miał ochotę :-D

reklama
Witam dziewczynki :) ale fajnie się tu u nas zrobiło :)
szkoda tylko, że Jaga od nas odchodzi... mam nadzieję, że wróci do nas jak sobie trochę od staranek odpocznie :)
Magda, to może czas całkiem porzucić tabsy? :-) hmmm? :-) ja bym się szczerze nad tym zastanowiła:) i takie leciutki spontan :)
Fifka, świetna lista, i te motylki :) na prawdę super pomysł :)
Andzia24, to bardzo długo się staracie, badaliście się jakoś? jakieś leczenie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry