Aelreda
Fanka BB :)
To jeszcze kawę sobie wyhodowałam? W sumie może się zgadzać bo mój to straszny kawoszTo piszesz, ze jednak to duze to fasolka a nie to male ziarnko kawy? Pogubilam sie w tokach myslenia![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jeszcze kawę sobie wyhodowałam? W sumie może się zgadzać bo mój to straszny kawoszTo piszesz, ze jednak to duze to fasolka a nie to male ziarnko kawy? Pogubilam sie w tokach myslenia![]()

dobra od początku! Ael mówiła ze chyba to małe coś na górze to fasolka i nie wie co to jest to drugie większe. Wtedy naszła mnie myśl, ze te większe cuś to endometrium. Później przypomniałam sobie że takie zdjęcia robione są w przybliżeniu (czyli widzimy tylko fragment macicy) Więc, to coś większe może być fasolką (bo w przybliżeniu fasolki endometrium może być nie widać - jest poza kadrem) Moja doktor prowadząca zasugerowała nam, że jak ze 3-4 razy nie wyjdzie nic z cykli wspomaganych to warto pomyśleć o IUI - taka jest generalnie "polityka" panująca w klinice, w której się liczymy. Ja miałam problemy z prolaktyną, więc dam sobie jeszcze troszkę czasu, pozwolę jej spaść jeszcze bardziej.Asiol witaj w klubie, tu wszystkie wypatrujemy dzieciaczka i liczymy jak szalone dni do testowania
masz wskazanie od gina na IUI? jest tu też taki wątek o dziewczynach, które poddają się tym zabiegom, może zajrzyj też tam
który masz dzień cyklu?