Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam Julieet, u mnie objawy małpowe są takie, że mam bóle podbrzusza jak na @...
a dzisiaj zrobiłam test i wyszedł taki:
co o tym sądzicie? można już uznać za pozytywny?
Lilly świetnie moja intuicja powoli się sprawdza nieśmiało gratuluję bo kreseczka jeszcze słabiutka, ale no nie da sie jej nie zauważyć Trzymam cały czas kciuki i czekam na test z dwoma grubymi kreskami I tak sobie dzisiaj pomyslałam no ciekawe na której stronie własnego tematu pochawali sie lilly dwoma kreskami i proze strona 858 i jest Bardzo się ciesze, oby wszystko w nastepnych dnaich sie potiwerdziło
No i teraz julieet...o Tobie tez nie zapominam i równie mocno kibicuje dziś termin @ prawda? jak tam sie czujesz? i kiedy planujesz zrobić test, oj oby marzec zasypał nas fasolkami!!!
u mnie... też test pozytywny hehehe zdjęcia nie mam jak umieścić, bo nie mam kabla od telefonu, może poproszę Dotkę to wstawi
ja na razie podchodzę do tego z rezerwą, po tamtej ciąży biochemicznej już nie jestem taka pełna entuzjazmu teraz, jak zobaczę serduszko na usg, to wtedy mi ulży i będę skakać z radości, teraz jestem w takim zawieszeniu. Ja miałam dostać @ wczoraj, no ale nie przyszła ;p Objawów na @ brak, na fasolę to tylko bolące baaardzo cycki i to by było na tyle, aha no i temp 37,0- 37,1
Lilly, GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak dobrze pójdzie, to się spotkamy na listopadówkach
czesc kochane... Gratuluje lillydelux i julieet no oby tesciki sie potwierdzily i zdrowe fasolki sie pojawily no to kobietki fluidki slac dla staraczek... a u mnie dzis bole jajnika ustaly jak narazie ich nie czuje