reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witajcie dziewczyny
to nasz pierwszy raz kiedy sie staralismy i niestety... nie mogłam wytrzymac i poszlam na pobranie krwi aby sprawdzic czy zafasolkowała... Strasznie sie zawiodłam, w pracy mam ostatnio ciezki czas i zyłam nadzieja ze juz niedlugo i odejdę ze wzgleduy na ciązę. Wyniki odebrałam dzis rozpacz, ale tzreba sie podniesc i teraz juz powiedzialam sobie ze nie bede o tym myslec i sie starac bo to tylko mnie dołuje jak teraz. Chociaz jestem młoda i zdrowa nic z tego nie wyszło nie pomogło nawet robienie testów owulacyjnych, ale mój parten podniósł mnie na duchu i bedziemy zyc dalej, kiedy przyjdzie nasze szczescie, moze tym razem dowiemy sie nie spodziewanie. Jutro kolejny ciezki dzien w pracy ale moze mnie to umocni i wszystko sie ułoży. Wspieram również Was kobietki :) przesyłam pozdrowienia <3.

reklama
hej dziewczyny mam pytanko .... wyliczyłam w kalendarzu dni płodne i kochałam sie z chłopakiem w tym najbardziej płodnym rano a oczywiscie staramy sie ... i tak wieczorem pojawiło mi się troche krwi nawet nie krwi tylko taki różowy ślad był o co tu moze chodzić ... czekam na odpowiedzi miałyście tak ? proszę o odpowiedzi
i z góry dziękuję

Do góry