reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

amalfi, wydaje mi się, że to dobry pomysł, często pytamy się innych dziewczyn, za ile dni @ czy testowanko, potem zdarza się, że to jakoś wypada z głowy i się zapomina, więc, żeby nie musieć tak pytać, każda będzie miała wgląd w naszą listę :)

reklama
A ok tylko musisz potrenowac i zrobic podobnie jak anna wczesniej, na zdjeciu tak jak ona miala bylo bardziej widac takie czytelne to bylo, a czemu tobie sie nie udalo tak tego wstawic?? Ja nie probuje ci nawet mowic jak sie to robi bo ja sie dopiero ucze komputera... nawet nie wiem jak sie wstawia tam napisy jakies, ide pocwiczyc

o widzisz:) ładnie Ci sentencja wyszła :) jednak umiesz :D
a co do tej listy, to niestety na razie musi być taka, bo ja też na tych sprawach za bardzo się nie znam i cały czas jak wstawiałam coś podobnego jak anna, wychodziła mi malutka miniaturka i raczej już nic innego nie wykombinuje niestety... mogę najwyżej pozmieniać czcionkę :p

Lilydelux, ale mialas wene i pomysl! Fajny
Co do Usta Usta uwielbiam ten serial, KSD tez... Po kilka razy ogladalam, tak jak niegdys hicior "Magde M".
Aktualnie ogladam "Gotowe na wszystko" serie 3. Do konca ciazy zobacze calosc :p
Dziewczynki, piatek! Aha i oglaszam, zaczynamy 7 tydzien jupiii.

Lilydelux, ale mialas wene i pomysl! Fajny
Co do Usta Usta uwielbiam ten serial, KSD tez... Po kilka razy ogladalam, tak jak niegdys hicior "Magde M".
Aktualnie ogladam "Gotowe na wszystko" serie 3. Do konca ciazy zobacze calosc :p
Dziewczynki, piatek! Aha i oglaszam, zaczynamy 7 tydzien jupiii.

Zaczynamy 8 tydzien bo 7 tyg juz minęło;)

Wtam!!

Big!! Ja to codziennie zaglądam na twój suwaczek,żeby sobie poczytać co tam nowego :-)

Lilly, Julieet ja mam owu też w tym samym czasie - tak na 18 lutego,pod warunkiem, ze to będzie normalny cykl. Zresztą gin mam nadzieję że potwierdzi owulację :-D Widzę że później na forum będzie kumulacja nerwów przy testowaniu :rofl2: Wszystkie na raz!!

Co do testów, to używałam ich w poprzednim cyklu - te z allegro. W dzień w którym rozbolał mnie jajnik wyszły dwie takie same kreseczki. Później jeszcze parę dni robiłam i wciąż wychodziły mocne, a później już coraz słabsze kreseczki. Robiłam też tak na dwa dni przed @ - z ciekawości jak się zachowują. To wciąż była delikatna testowa.

W ogóle to jestem zła przez te starania... bo postanowiłam nic nie robić w tym cyklu... ALE... jeśli ten cykl też będzie taki zwariowany jak poprzednie (10 dni potrafiła się @ przesunąć) to nie wiedząc kiedy miałam owu będe schizować... i teraz w sumie nie wiem co robić...

hej kobietki :-)
U mnie @ ma byc 23 i w ten dzien pewnie rano dostane @ rano:dry: a jak nie to testuje.
Ale duzo sie juz nie nastawiam.. u mnie owulka byla 8-10 nie wiem dokladnie bo nic nie sprawdzalam. W marcu jednak lece do polski i kupie testy owulacyjne ide do gienia na badania moze akurat uda mi sie byc po @ i uda sie na monitoring i obserwowac pecherzyk. Chce isc jeszcze na badania hormonow tarczycy krwi i moczu. Znowu sie przebadam od A do Z. :tak: Mezusia namowilam zeby teraz razem ze mna poszedla na badania krwi nasienia itp moze przez ten czas cos sie zmienilo
Dosc narzekania o starankach:-D
BigChild-no to juz 7 tydz oby tak szybko cala ciaza zleciala i przede wszystkim zdrowo dla was i bez gorszych nie przyjemnosci. A jak sie czujecie?? Objawy jakies inne sie pojawily?? jakie mialas obawy na samym poczatku jeszcze przed @??
A co do seriali to ja ogladam tez usta usta zajefajny serial Magde M tez ogladalam potem 39,5 a teraz Gotowe na wszystko

O kurcze faktycznie? Jak na suwaczku mam 7 tydzien to zaczynam 8? Wow! Ale fajnie.
A czuje sie dobrze, kregoslup czasem o sobie przypomina, zoladek rowniez, ale ogolnie to okaz zdrowia jestem :-)

reklama
Oby tak dalej :-) mnie wczoraj i dzisiaj boli kregoslup ale nie wiem od czego nic nie dzwigalam ani nic zabardzo sie nie nadwyrezalam. Jedyne co to schylalam sie po siatke z zakupami:-)
BigChild- a zanim testowalas mialas jakies podejrzenia ze sie udalo??

Nanusia- a ty jak z objawami wygladasz?? Dobrze sie czujesz?? Wczesniej mialas jakies podejrzenia??

Ostatnia edycja:
Do góry