reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ha, ja nigdy z przedszkolami nie miałam nic do czynienia to nie wiem:-) ile to się człowiek na takich forach może nauczyć...;-)

reklama
Witam serdecznie :) Pauka... nie łam się :) jak to mówią, nowy cykl nowe możliwości :) i od razu dawaj termin następnej @ :-)

Z terminem następnej będzie ciężko, bo te moje cykle się układają jak im się podoba, ale tak mniej więcej 11 marca plus minus 5 dni :-)

Cześc dziewczyny :-) fajnie,że powstała lista @ ;-) ja się wpisywać nie będę, bo ja tabletkowa :-) nic nie testuję :-D

hej! ja musze zapieprzać do Apteki bo wczoraj zapomniałam, a Luteine muszę kupić! (którą najchętniej przestałabym brać..)
u mnie wczoraj był koniec świata, deszcz, wiatr za to dzisiaj MEGA SŁOŃCE, bezchmurne niebo i piękny zapach wiosny! :))

Hej dziewczyny ja na chwilke, Aerleda wrocila, od razu ruch w Rzymie :)
Ide zaraz jesc sniadanko, pospalam sobie, w domu syf wiec trzeba posprzatac.

czesc dziewczynki a u mnie wczoraj padal snieg nasypalo go z 30cm wialo i swiecilo slonce dzis jest w miare cieplo i swieci slonko:-)
Heh dzis mierzylam sobie temperaturke rano po wstaniu zaraz i mialam 37,1:szok: co prawda caly cykl prawie nie mierzylam tylko pare dni w czasie @ mialam taka tempke 2 dni ale potem spadla do 36,5 i najnizsza jak mierzylam byla 35.5 a dzis tak sobie chcialam sprawdzic i zobaczyc i kurcze taka wysoka??? od czego??
zadnych zaklucen nie bylo godzina ta sama:zawstydzona/y: wiec nie wiem;-) od czego moge miec taka tempke?? juz na @ tylko ze do @ 12 dni (17dc dzis) no chyba ze znowu @ przyjdzie wczesniej

Ostatnia edycja:
reklama
magenta, Ja sie w tym mierzeniu temperatury za bardzo ni orientuję, ale mi przyszło do głowy najprostrze zakłócenie- jakaś infekcja?przeziębienie?

Do góry