reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam wszystkie staraczki i gratuluje wszystkim ciężarnym ja jestem po okresie i czekam na owulke i mam nadzieje że teraz się uda

reklama
no dobra 10 kg ;) a na marginesie moja kuzynka przez całą ciąże przytuła 5,5 kilo i po porodzie miala taka figurę, że jakby ktoś synka nie widział, to nie uwierzyłby że w ciąży była :D

haha a ja sie smialam z mojej siory ze szedl brzuch brzuch brzuch potem piersi piersi i na samym koncu ona i jej pupa ona miala tak wielki brzuszek ze kurcze... a maly sie urodzil i wazyl nie cale 3 kg ale ona od zawsze problemy hormonalne miala z tarczyca i wogole... ale teraz wazy 55kg i jest lacha ze szok normalnie jej zazdroszcze no ale cycuszki spadly niestety do rozmiarow z przed ciazy:p:-p

dziewczynki a wy zafasolkowane jak wy wspolzylyscie?? w dzien owulki wczesniej i po??

Ostatnia edycja:
Magenta, my właściwie tylko przed owulką 4 dni, jeżeli owu była w czw, to w dzień owulki też, a jeżeli w pt, to już nie :)

hmm kurcze no oby nam sie udalo... przed ta owulka plemniczki niby byly na miejscu a teraz hihi wbila mi sie do glowy jakas paranoja ze boje sie wykapac w cieplej wodzie :-p bo boje sie ze ciepla woda mi zaszkodzi haha odbija mi chyba

reklama
Do góry