reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

aaahhh faceci:zawstydzona/y: czasem to az szlak mnie trafia jak ma takie wypady a w szczegolnosci jak spotka sie z kumplem ktorego strasznie nie lubie jest dziwny duzo pije a potem jest az agresywny i omijam jego towarzystwo moj z reszta tez ale czasem musza sie spotkac...

reklama
no coz jakos trzeba znosic czaem te ich wybryki w koncu to duze dzieci:-D a oglada dzisiaj ktoras w was film zmierzch?? ja juz go raz widzialam ale dzis z checia go sobie obejrze:-)

Propos filmu Zmierzch i tego tsunami i trzęsienia, ekipa filmowa wraz z aktorami została przez to ewakuowana z planu filmowego, tylko jeszcze nie doczytałam gdzie kręcili. Ale ponoć wszyscy są bezpieczni i nic nikomu nie zagraża.
A to co się dzieje w Japonii to jakaś istna masakra. Się tak ze swoim zastanawiam, czy to nie przypadkiem wpływ księżyca, który za tydzień w sobotę będzie rekordowo blisko ziemi.

ktoz to wie calkiem mozliwe... ja sie ciesze ze ja tam nie mieszkam i ze tam sie nie urodzilam nie wyobrazam sobie tego... nie dosc ze trzesienie ziemi to jeszcze tsunami haha a ja w pelnie mialam owulke:-D moze udalo nam sie splodzic malego pamperka:-) ja nawet boje sie uslyszec ile tam ofiar bedzie jak podsumuja wszystko:zawstydzona/y:

Do Japonii pojechał mój znajomy na stypendium. Był teraz w Warszawie na dwa tygodnie i akurat pojechał z powrotem kilka dni temu cholercia :-( Jejku co się na tym świecie dzieje - koszmar :szok::-(

Heh a ja tak strasznie chciałam wyjechać do japonii... no cóż...

Co do zmierzchu to książka super ale film średnio mi się podobał... choć zaczęłam już oglądać na TVNie XD

reklama
Do góry