reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ehh widzę ze rozbierzność w cenie za betę dość spora...no ale pewnie co kraj to obyczaj :) dziewczyny cieszcie się tymi mdłościami-musicie czuć że w ciązy jesteście...potem one miną i przyjdą ruchy dziecka...ale macie fajnie!!!

reklama
Ja za betę płaciłam 40...
Mineralna, zanim wstaniesz zjedz sucharka, czy kromkę suchego chleba. No i kisiel. Ael mi poradziła i jest niezastąpiony.

a czemu coś suchego? tak z ciekawości?

Narobiłas mi ochoty na kisiel tym postem chyba sie ubiore i zajdę do sklepu :) bo mój to dopiero o 15 wróci ;/

Atom, wierz mi, nie wiesz co mówisz odnośnie cieszenia się mdłościami. Mam je cały dzień, raz mniejsze raz większe, a wieczorem jest tak źle, że leżę i płaczę.... I nie pomaga, że to dla dziecka

Mineralna, nie wiem, czemu suche, ale pomaga. Ja teraz mam krakersy przy łóżku

ehh widzę ze rozbierzność w cenie za betę dość spora...no ale pewnie co kraj to obyczaj :) dziewczyny cieszcie się tymi mdłościami-musicie czuć że w ciązy jesteście...potem one miną i przyjdą ruchy dziecka...ale macie fajnie!!!

Kochana cieszymy sie ale nie miłe to uczucie :) Mama jak była ze mną w ciazy to miała zero mdłości :)

Dagne moja mama tez nie miała ze mna mdłości a ja mam i to okropne ale teraz jest w ciązy i miała

Silmiriel: narobiła mi ochoty i nadziei że może ciut sie poprawic ide do sklepu po coś suchegoi kisiel :)

zW/ 15 MINUT

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja dziś lenię się w łóżku :-) u mnie ładna pogoda ;-) maj się zaczął, czekamy na majową fasolkę :-D

pok - a ja mam romans do ciebie jakie masz u siebie testy najczulsze bo ja mam jakies digital z taka buska co sie usmiechaja w marketach wcale i potem sa jakies ich tam i ogolnie 3 rodzaje ale nie ma czulosci ani nic na nich napisane jaki bys mi doradzila?? moze jest jakis ktory mamy obie i sa dobre ??

reklama
Tragiczzny był ten spacer do tego sklepu no ale mam to czego szukałam...w czwartek zapytam :) ja też sie lenie

doczekacie sie fasolki

Do góry