reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witajcie laseczki....Widze ze duzo Was sie leni dzis tak jak i ja....Dzis mam wolne i wczoraj tez miałam ale za to w przyszła niedziele i sobote ide do pracy.
Około 15 maja ma przyjsc @ jak nie przyjdzie to bede testowac,lepiej jak by jej nie było bo jest nie mile widzianym gosciem:-)

Widze ze kwiecien to mc bez fasolkowy?!

Cześć już jestem ... okazało się że gin ma do konca tygodnia urlop...oczywiście kupiłam kolejny test i jedna kreska więc już definitywnie nie mam złudzen i czekam az przjdzie @ i zaczynamy od nowa starania

Atom ale te nasze ciała plataja nam figle, ja tez myslalam ze to juz ... ale jak widac nie juz, dzis moj 3dc i @ w pelnym rozkwicie eh :/ doczekamy sie jeszcze ;)

Dzień dobry dziewczynki, ja tylko na chwilkę wpadłam Was poczytać (bo otem nie dam rady nadrobić) a muszę niestety iść robić obiad... :/
Mineralna ja dobrze zrozumiałam???? :sorry2: Twoja mama też jest teraz w ciąży????

Atom, wierz mi, nie wiesz co mówisz odnośnie cieszenia się mdłościami. Mam je cały dzień, raz mniejsze raz większe, a wieczorem jest tak źle, że leżę i płaczę.... I nie pomaga, że to dla dziecka

Mineralna, nie wiem, czemu suche, ale pomaga. Ja teraz mam krakersy przy łóżku

Kochana cieszymy sie ale nie miłe to uczucie :) Mama jak była ze mną w ciazy to miała zero mdłości :)

Dagne moja mama tez nie miała ze mna mdłości a ja mam i to okropne ale teraz jest w ciązy i miała

Ja w poprzedniej ciązy nie miałam mdłości ani wymiotów i po poronieniu przeczytałam gdzieś taki artykuł, że wśród kobiet u których doszło do poronienia u znacznie większej części zauważa się, że nie miały takich objawów jak mdłości i wymioty dlatego moja pokręcona psychika jest pod tym względem wyczulona i ja podczas kolejnej ciąży będę z utęsknieniem wyczekiwać na wymioty. Oczywiście nie chcę tym tekstem nikogo nastraszyć bo znam mase kobiet które bez wymiotów donosiły śliczne i zdrowe dzieciątka.

dotka no mam nadzieje że szybciej niż później się doczekamy...trzymam &&&&&
ja dziś mam 38dc i od wczoraj zaczeły boleć mnie (.)(.) więc chyba @ się zbliża

Ostatnia edycja:
Atom jak dopiero zaczely bolec to si enie zbliza bo na zblizajaca sie to przestaja wlasnie bolec bo poziom progesteronu spada, mnie bolaly 6 dni zanim @ przyszla

u mnie jest tak, że kilka dni przed @ zaczynają mnie boleć i w trakcie też bolą ale nie tak mocno
gzie mam wkleić ten kod abymieć suwaczek????
embarrassed.gif

Ostatnia edycja:
ATOM Edytuj posty poprzednie jak chcesz coś podać, bo nam się dwoi w oczach!!

Kod z suwaczka musisz skopiować wchodząc w ustawienia i znaleźć edytuj sygnaturę, tam wkleić kod i zatwierdzić.

reklama
No uwaga sprawdzam czy mi się udało....

Ael ja jestem lewa jeśli chodzi o sprawy techniczne i nie rozumeim o co chodzi z tym dwojeniem w oczach?? :zawstydzona/y:
o cholera nie ma suwaczka...ehhh to ponad moje siły

Ostatnia edycja:
Do góry