reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

No uwaga sprawdzam czy mi się udało....

Ael ja jestem lewa jeśli chodzi o sprawy techniczne i nie rozumeim o co chodzi z tym dwojeniem w oczach?? :zawstydzona/y:
Kochanie nie pisz posta pod postem, bo się nasze modki wkurzą. Jak będziesz chciała coś dodać do poprzedniej wypowiedzi, po prostu kliknij pod swoją wypowiedzią "edytuj", i możesz wtedy coś dodać do poprzedniej wypowiedzi bez dodawania kolejnego nowego posta :-)

A suwaczek robisz tak, masz swój kod suwaczkowy, wchodzisz w ustawienia strony (prawy górny pasek na samej górze strony), z lewej strony zobaczysz kolumnę z ustawieniami, tam wyszukaj "edytuj sygnaturę" i wchodzisz w tą opcję. W pole edycji wklejasz swój suwakowy kod i klikasz "zatwierdź". Po paru minutach suwaczek powinien być widoczny w Twojej sygnaturze :-)

reklama
Ael dzięki za wytłumaczenie :-) już tak nie będę robić...próbowałam wcześniejsze posty pokasować i zedytować ale mi nie wyszło więc .... musicie mi wybaczyć. A jeszcze mam pytanko czy da radę jakoś w ustawieniech zrobić aby nowy post kolejnej osoby od razu był u mnie widoczny czy to normalne że muszę sobie stronkę odświerzać? Ael help!!!

Ja już po obiadku, mogę swój czas poświęcić w pełni Wam :-D u mnie to zasadnicze przytulanie już dobiegło końca :D teraz pozostaje czekać :) mam nadzieję, że tym razem będę mogła tu wkleić zdjęcie mojego testu z 2 grubymi krechami...!!!!

No niestety stronę trzeba odświeżać tak działa każde forum. To wiesz taka bardziej rozbudowana wersja Shoutboxa, w sb pojawiają się samoistnie nowe wiadomości, a na forum niestety nie, odświeżać stronę to jedyny sposób, ale wystarczy wcisnąć f5 na klawiaturce zamiast myszką najeżdżać na odświeżanie :-)

o F5 wiedziałam :cool2: dzięki Ael jesteś wielka ze wszytskimi sprawami technicznymi od teraz walę do Ciebie! A jak samopoczucie prezyszłej mamuśki? Kiedy na USG?

matko, dziewczyny, zajadam się goframi z podwójną bitą śmietaną :D no nie takie jak domowe, ale mmmm, to mi od wczoraj chodziło po głowie:)

Atom ja po prostu przez 1,5 miałam durnowate zajęcia informatyczne na studiach, z których tak nic nie wyniosłam. Po prostu dużo się sama nauczyłam z komputerowych spraw, a także dzięki bratu. Poza tym mam jakby dziwny dar, że wyszukam Ci na necie różne rzeczy, takie nawet które ciężko wynaleźć :-) a to pomaga. Poza tym w przeszłości administrowałam parę for więc wiem, co i jak w niektórych rzeczach :-)

Magdalenko, zapamiętaj tą kombinację prawy (alt+prawy ctrl+prawy shift)razy 2. Czasem zdarza się, że przez przypadek wcisnęliśmy jakąś kombinację klawiszy, przez co te się zamieniły np y to z i na odwrót, więc powyższa kombinacja przywraca wszystko do normy. F2 zmienia nazwę po kliknięciu w plik czy folder, albo rozszerzenie pliku :-D

Dagne no weź mi nie mów o tym gorfrach, nie lubię ich, bo mi się zawsze kojarzą z tym, że piekielnie oblatują tłuszczem bleeeh.
Ja mam taki apetyt teraz, że co chwilę bym jadła :-)

Aaa usg to mam za 2 miesiące u ginki, ale gdzieś w czerwcu wynajdę kogoś z usg 3d to zrobię.

Też marzę o usg 3d :) ale to w moim przypadku jeszcze dużo czasu :) uff opchałam się i teraz mnie puszy ;p
Kurczę, u nas na grudniówkach już chyba 2 dziewczyna odeszła... nie utrzymała się ciąża. W zagrożonych też jest chyba sporo z tego co podczytuje... jak się tak człowiek naczyta, to aż za dużo myśli...

reklama
A to wiedziałam :D a ja siedzę z moim chłopem na siłowni tak do towarzystwa bo zamiast ćwiczyć wolę posiedzieć z Wami :-D

Do góry