reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzień dobry!! Co do diety Dukana to sama ją praktykowałam ale nie za długo . Efekty były rewelacyjne i nie było żadnych działań ubocznych ale pewnie ze względu na krótki czas przeprowadzania diety. W każdym bądź razie koleżanka schudła koło 15 kg i ciągle narzeka, że jest chora, że źle się czuje i ogólnie osłabł jej organizm. Nie da się ukryć, że ta dieta jest mało zróżnicowana a organizm potrzebuje wszystkich wartości po troszku... Co do tej koleżanki to po zakończeniu diety szybko wróciła do swojej starej wagi mimo, że bardzo uważa na jedzenie.

reklama
ŁolaBoga już o dietach gadają :p
Dziewczyny szczerze, chcecie schudnąć to do dietetyka iść. Moja bratowa, miała przy okazji problemów zdrowotnych ustaloną indywidualną dietę i w 2 miesiące zeszła ze 6 rozmiarów, odżywiając się zdrowo. :-)

Pok, moja lewa pierś jest do Twojego użytku ;-)

Wiecie co dziewczyny....Za oknem pada mi śnieg, drzewa i dachy mamy już białe a facet mi do ucha śpiewa Jingle Bells.....masakra jakaś.....

Ael Ty to masz z tym swoim wesoło :-) U mnie na razie tylko deszcz a na komputerze wyświetla mi temp 4 st. C :wściekła/y:
Ael jak już tu jesteś to musisz mnie wspomóc!! Strona BB zrobiła mi się jakaś taka dziwna, tzn. tak jakby wszytsko mi sie wyświetla w notatniku jedno pod drugim bez szaty graficznej strony... (nie wiem jak to wytłumaczyć ale bardzo mnie to denerwuje :p) mam nadzieję, że chociaż troszkę zrozumiałaś :zawstydzona/y:

Zrozumiałam kochana, mam to samo, pewnie skrypt forum się sypnął niestety. Za to jest sposób: na dole strony można zmienić styl strony z BB to chłopczyk/dziewczynka na wersję dla komórek, będzie bardziej przejrzyste :-)

Hahaha :) ja też grafiki nie mam! chyba jakiś problem bb :)
Atom, ja brałam ponad rok temu żelazo w płynie, bo miałam niedobór, ale wszystko jeszcze przed ślubem się unormowało, potem zaczęłam brać kwas foliowy - zaraz po slubie:) i vitaral complex czy jakoś tam (60 kapsułek), a staraliśmy się po 3 miesiącach od slubu, żeby w razie czego dzidziuś urodził się "bez kredytu"- bo na ślub zaciągnęliśmy. Więc fasolka przyszła w 3 cyklu starań (pół roku po ślubie) i urodzi się w grudniu jeśli wszystko dobrze będzie... (mam wielką nadzieję, że tak). I wtedy już ostatnia rata będzie za nami :) bo narazie to krucho z kasą i do ginekologa zapisałam się na nfz oczywiście:)

Błąd nie błąd, czy awaria problem admini BB mają i to duży, ale stawiam na rozwalony skrypt, tak to się głównie dzieje, więc dziewczynki miejcie też na uwadze, że strona chwilowo może być niedostępna za jakiś czas.

reklama
Do góry