reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam powodzenia na maturze :-) trzymam &&&&&&&
Ja w pracy przyjde pozniej znowu do was nie umiem bez was zyc :-) milego dzionka bo pracy duzo mam wiec trzymajcie sie ;-)

p.s. czy ktoras tak miala ze po odstawieniu tabletek zaczela jej sie skóra nad okiem łuszczyć (schodzic) ?

A ja dzisiaj mam owulkę ;-D za dwa tyg testujemy :-)

Atan- to będzimy testowac razem ;-)

reklama
no basati razem :-) juz si doczekac nie moge moze nam sie obu uda :-) ale by bylo super :-) A no wlasnie gdzie iwasek ??? moze poszla na bete???

Ostatnia edycja:
Dajny ciężarnej spać :-) niech się nacieszy.. pewnie jej z małżem przeprowadzili długą rozmowę :-)

hej!
daje tylko znac, ze zyje.
robie sobie odpoczynek od wszystkiego.. nie mierze temp, nie lykam nic, nie bede robic testow owu. I na BB tez praktycznie nie wchodze.

Czy ja dobrze widze, ze Iwasek zafasolkowała?
GRATULACJE kochana!

buziam Was wszystkie mocno!

reklama
Do góry