reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
niewiem czy miały ja nie wiem czy mam fasolke ale mam wrazliwe i swedza odrobinkę ... mam nadzieje ze to wina fasolki ;-) Ale czytalam ze objawy sa podobne do @ i moga byc wrazliwe i moze pobolewac podbrzusze wiec czesto jest trudno sprawdzic czy to fasolka czy @...

mam takie same uczucie jak Ty :-) też mam wrażliwe i to bardzo piersi i czasem zaswędzą ... ale nie wiem czy to oznaki na fasolkę czy na @ ;-)

Ostatnia edycja:
No własnie mnie w ostatnich cyklach od owulacji bolały same sutki a w tym cyklu piersi tak mi nie dokuczaja..dopiero od wczoraj troche bola po bokach ale sutki o dziwo nie bolą...za to jajnik daje o sobie znac. jeszcze tydzień do @ takze musze uzbroic sie w cierpliwość :-)

Ja za to mam takie popuchnięte i jak siedzę bez biustonosza to mam wrażenie, że mam takie balony... :-D ale nie bolą jak przed każda miesiączką tylko od czasu do czasu swędzą sutki... mam nadzieje, że to fasolka!!

no wlasnie a ciezaroweczek niema i nie powiedza nam czy mialy takie objawy mnie pobolewa bardziej jajnik od soboty a w piatek owulka wczoraj mnie mocniej bolal a dzisiaj sie juz troche uspokoil ale pobolal mnie dzisiaj tez... i niewiem co mam myslec zrobilabym test ale to zawczesnie choc kusilo mnie zrobic w sobote w koncu na tescie pisze 7 dni od stosunku choc niewiem czemu tak napisali bo przeciez tydzien od owulacji powinni napisac bylo by to bardziej prawdziwe... ahh to czekanie mnie wykonczy:-(

Atan myślę, że to czekanie wykańcza każdą z nas... :( musimy niestety uzbroić się w cierpliwość i czekać na swoją kolej... a u mnie brat się ostatnio dowiedział, że będzie tatusiem i tym bardziej ja czuje taki nacisk, że skoro on to i może tym razem ja...

Muszę uciekać kąpać pieska bo jutro idzie do weterynarza na prześwietlenie stawów biodrowych i musi być czyściutka i pachnąca!!!! Zajrzę do Was jutro a na dzisiaj życzę stosunkowej nocy!!! :D

Na tych testach rzeczywiscie powinni napisac ze min tydz od owulacji ale kto dokładnie przewidzi kiedy ona wystapi :-) poza tym do zagniezdzenia zarodka i tak dochodzi najczesciej po 7-10 dniach od owu i dopiero wtedy mozna wykryc HCG w moczu...a i tak najlepiej zrobic z krwi..

reklama
a dzisiaj mnie przerazila bratanica bo jej powiedzialam ma 15 lat i mam z nia dobry kontakt a ona dzisiaj mowi ze jej mama od miesiaca nie bierze tabletek i ze jej sie spoznia i niewiem ale nierobila raczej testu nie gadalam z nia ale zszokowala mnie ja tu sie staram oni maja dwojke dzieci (moj brat)nwatpie ze chce 3 bo ciezko ostatnio mial z praca kredytem i mieszkanie male wynajmowane wiec jesli jest to mnie szlak wezmie.... a ma juz 43 lata

ale by bylo fajnie jak by nam sie teraz w tym miesiacu wszystkim udalo testujacym ciekawe jaki wtedy iwasek wierszyk zrobila :-)

Do góry