Pyscek
:)
ale cisza zapadła .... aż strach się bać ;-)
kto dziś testuję ? bo trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
kto dziś testuję ? bo trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam pytanie do zafasolkowanych :-)miałyscie wrazliwe piersi jeszcze przed testowaniem?
no wlasnie a ciezaroweczek niema i nie powiedza nam czy mialy takie objawy mnie pobolewa bardziej jajnik od soboty a w piatek owulka wczoraj mnie mocniej bolal a dzisiaj sie juz troche uspokoil ale pobolal mnie dzisiaj tez... i niewiem co mam myslec zrobilabym test ale to zawczesnie choc kusilo mnie zrobic w sobote w koncu na tescie pisze 7 dni od stosunku choc niewiem czemu tak napisali bo przeciez tydzien od owulacji powinni napisac bylo by to bardziej prawdziwe... ahh to czekanie mnie wykonczy:-(
A mam takie pytanie czy zawsze trzeba chodzić na podwójną betę czy wystarczy raz jeśli wynik jest duży??? Co sądzicie?
Kasia to albo zatestuj albo koniecznie idz do gina na wywołanie @ bo tak dlugie cykle nie sa dobre. Marsz do gina !!!!!!