reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cześć dziewczyny :)

Ael biedna, porozstawiaj chłopów po kątach i nie stresuj się niczym, kobiety w ciąży nie wolno denerwować :-)
Iwasku strasznie się cieszę, że teraz już możesz ze spokojem cieszyć się ciążą :-) A tak przy okazji, wspomniałaś o leżeniu z nogami w górze - miałaś je bardzo wysoko w górze razem z pupą czy tylko same nogi troszkę uniesione? Przepraszam za te głupie pytania, ale tyle dziewczyn stosuje tą metodę a ja nigdy nie wiem jak wysoko się powinno te nogi trzymać.

Sil biedna to Ty się relaksuj i ZERO stresów kochana - ściskam mocno.

Karolina co się dzieje, że musisz odłożyć starania?

magneta mam nadzieję, że @ jednak nie przyjdzie, trzymam kciuki :)

reklama
Asiołku :* spokojniejsza zdecydowanie. Myśłę że to wszytsko przez to stwierdzenie że ciąża jest zagrożona i człowiek boi sie wszystkiego.
Co do leżenia to ja razem z pupa;-) Oczywiście nie da się wytrzymać 20 minut w takiej pozycji ale ile wytrzymałam tyle trzymałam.

Brałam leki przez 17 lat. Odstawiłam 8 marca, bo ataki rzadko i krótkie. Normalnie można mieć zabieg na to, ale ja normalna nie jestem. Mam właśnie za rzadko i mogą pomylić drogę przewodzenia w sercu i złą wypalić, a wtedy by passy, więc mi kardiolog odradził. Ale jak to rozważaliśmy to miałam ataki co dziennie nawet przez około 2 tygodnie. Upał był wtedy i może dlatego... Nikt nie wie, czemu mam ataki... Ale po 17 latach chorowania nauczyłam się z tym żyć. To tylko tak strasznie brzmi

Mineralna, wczoraj dodałam zdjęcia :) słyszałam serduszko i widziałam jak pika ślicznie :) narazie wszystko ok, zobaczymy po badaniach, następna wizyta 2 czerwca :)

To musze poszukać. a o której mniej więcej godzinie wstawiłaś. to sie ciesze razem z toba :) ja jutro będę słuchać ja mam wizyty co 2 tygodnie ale to pewnie dlatego że mam ciąże zagrożoną bo miałam w kwietniu małe plamienie.

a przyblizony termin porodu?

nie nie bada tylko pyta czy plamie ile mam jeszcze luteiny do wzięcia jak badania i tylko na krześle mnie bada usg nie robi :)

jutro bedziemy serduszko sluchać ale to nie na usg . 16grudnia? kurde mama mi współczuje ciąża a tu lato ciepło będzie że stopy mi strasznie spuchną

Sil dbaj o siebie w takim razie jeszcze bardziej;-)zyczę Ci aby to psakudztwo jeśli juz musi to pojawiało się jak nazadziej!

U mnie jeszcze zapewne jest za wczesnie na usłyszenie serduszka ,pozytywnie zazdroszczę dzię wczyny:-)
Mineralka i zmieniło się podejście rodziców?

Ostatnia edycja:
Niestety musi... To już taka moja uroda do końca życia :( Na szczęście dziecku nie szkodzi, ale obcięło mi wybór szpitala do porodu do jednego :p ale może i lepiej.

Mineralna, ja bym nie wytrzymała bez usg tyle, chciałabym zobaczyć, no ale ja mam na każdej wizycie :)

reklama
Do góry