reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

uu ale u dzisiaj cisza.. Nic sie nie dzieje??
Ael ciesze sie że nie tylko ja mam takie dziwne bóle. Na początku ciąży myślalam że mnie cos boli i ciągnie ale teraz to juz jest natręctwo. Dobrze kichnąć człowiek nie może ani nawet za szybko wstać bo odrazu boli i ciągnie. I zdaje mi się że to dopiero się zaczyna bo teraz to brzuszki nam będą najintensywniej rosnąć więc pewnie dopiero będą atrakcje ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ewika – witam :-) Ciebie też pierwsze widzę ;-) i widzę, że Ty też z dzidziulkiem w brzuszku :-D o tym bólu brzucha to (może śmieszne) ale dopiero tutaj się dowiedziałam, że tak boli jak się dzieciątko rozwija :-) myślałam, że to bezbolesne jest… :-)

Mineralna nic się nie dzieje, bo ciepło się zrobiło i wszyscy na grille pojechali he he ;-)

A no też racja a ja jestem u taty bo mój pojechał z alkomatem na kontrole na kopalnie więc nie chciałąm sama w domu siedzieć jutro mame odwiedzić ide do szpitala bo jets na kontroli bo jej wody płodowe odchodza a a miesiac do porodu

dla waszego swietego spokoju porusze ten temat z ginem :)
ale juz go kiedys pytalam, powatpiewalam, przeczesałam internet na wiele sposobow i nie doszukalam sie w tym nic niepokjacego, bo nic temu nie towarzyszy, poza tym cytologie mam przepiekna, czyli raka nie mam, hormony w normie, wiec luz bluz :)
zrobie to dla Was nerwuski moje kochane! ;*

A no też racja a ja jestem u taty bo mój pojechał z alkomatem na kontrole na kopalnie więc nie chciałąm sama w domu siedzieć jutro mame odwiedzić ide do szpitala bo jets na kontroli bo jej wody płodowe odchodza a a miesiac do porodu

mineralna czy ja dobrze zrozumialam - twoja mama rodzi za miesiac a ty za siedem miesiecy? cos mi chyba umknelo :baffled: ale jesli tak to super!!!

dla waszego swietego spokoju porusze ten temat z ginem :)
ale juz go kiedys pytalam, powatpiewalam, przeczesałam internet na wiele sposobow i nie doszukalam sie w tym nic niepokjacego, bo nic temu nie towarzyszy, poza tym cytologie mam przepiekna, czyli raka nie mam, hormony w normie, wiec luz bluz :)
zrobie to dla Was nerwuski moje kochane! ;*

grzeczna dziewczynka :) :cool2: ja i tak jestem zdziwiona, że 11 dniowa @ Ci nie przeszkadzała, dla czystego kobiecego komfortu coś bym z tym zrobiła :)

mineralna ale ekstra :) babcia będzie bawiła córkę i wnuczkę

Ostatnia edycja:
reklama
Ale jaja he he Mineralna ja w pierwszym momencie się nie doczytałam, że mamę odwiedzasz w szpitalu :-) Kurcze, ekstra macie :-) a Twoja mama jaką będzie młodziutką babcią :-D za to Ty i mamą i siostrą he he :-) A dopiero teraz zobaczyłam, że Ty to młoda koza jesteś ;-)

Pok – kochana jesteś, że tak dbasz o nasze nerwy :-) ale naprawdę jesteś pierwszą kobitką, którą znam i ma takie dłuuugie cykle :-) Najważniejsze, że wyniki masz dobre :-)

Widzicie dziewczynki jaki mamy przykład- wszystko co w filmach widzimy, to z życia wzięte jest ;-)

Do góry