reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ja cykle mam spoko - 31-32 dni tylko miesiaczki przydługawe. nawet jak bralam tabletki to mialam pelen tydzien krwawienia.

Ja tez mam @ zawsze 7 dni a cały cykl trwa 33 dni tak ze nie jestes sama.

Witajcie laseczki jakos cicho dzis.Jutro mam dostac @ z tym ze nie ma bolo brzucha i zadnych innych objawow @ tak ze jest nadzieja.Jak @ nie przyjdzie do wtorku to robie sikacza

reklama
Fiona zrób sikacza jutro rano od razu daj nam tu znać!!! nie korciło Cię dzisiaj?
a pok a @ 11 dni i to o tym była mowa, że to trochę przydługo

Fiona zrób sikacza jutro rano od razu daj nam tu znać!!! nie korciło Cię dzisiaj?
a pok a @ 11 dni i to o tym była mowa, że to trochę przydługo

Wiesz nie mam gdzie kupic sikacza u nas w Francji w niedziele wszystko jest pozamykane a czasami @ lubi sie spuzniac wiec poczekam do wtorku.
11 maja miałam wizyte u gina wizyte taka zwyczajna czy wszystko jest ok itp to powiedziała ze jeszcze nic tam nie widzi i ze mam czekac na @ robiła mi tez test ale i był negatywny ale powiedziała ze moze tez byc za wczesniej zeby był pozytywny i mam czekac na @

Cześć dziewczyny doczytać Was to trudna sprawa ;-)

Kasia chce "normalną: pracę, ale jak mi się żalą ,że nie mają z kim małego zostawić :-( to mi się serce kraje..

w pon idę na wdrożenie w pracę, jak mi się spodoba i ja im się spodobam to zaczynam od wtorku..

ja dziś byłam u "siostry" na plotkach i ogarniać jej mieszkanko po remoncie.. cuuudownie ma zrobione :-)

gocha ale te cycki i plamienie mogą być symptomatyczne :) (OBY!!!)
u mnie boli podbrzusze (takie skurcze) i jakoś takie mam uczucie, że jest mokro (choć nie jest), a tak poza tym to nic więcej, no może jajnik kłuje, ale o dziwo nie bolą mnie (.)(.) a na ogół już bolały
ja mierzę temp. i na razie utrzymuje się, ale to norma
czyli nic nienormalnego i nic nadzwyczajnego :) tak jak u Ciebie
ja dzisiaj zrobilam test choc wiem ze zawczesnie ale mnie strasznie korcilo ;-) no ale niestety nic nie bylo :-( ale jeszcze do piatku nie tak daleko piatek sobota najpozniej powinnam dostac @ wiec testujemy podobnie :-)wiec trzymam za was &&&&&&& a te (-)(-) z zyłami to obiaw z tego co wiem ciązy ale nie jestem w 100% pewna ...mnie tez co jakis czas zakuje jajnik i do tego mam takie samo wrazenie ze mam mokro a tu sucho... ciekawe...boze ale bym sie cieszyla gdyby nam sie udalo w tym cyklu :-)duzo fasolek by bylo :-) majowych :-)
Zycze milej nocy i owocnych przytulanek :-)

Witam:-)
Truskawcia noo masz rację, my wczoraj urządzaliśmy grilla. Miałam takiego smaka na piwo ale mąż mi zabrania:baffled: mówi że jak sie staramy o dziecko t mam być czysta heh ale on się ze mną solidaryzuje i żeby mnie nie kusić to też nie pije piwa:tak: z jednej strony ma rację ale przecież jeszcze w ciąży nie jestem

Mineralna fajnie, ja też bym chciała żeby moja mamusia zaciążyła chodziłybyśmy razem na spacery z bąblami. Właściwie by jeszcze mogła w ostateczności bo ma 42 lata, ale ona już myśli o tym żeby być babcią

Hej Dziewczyny!!:-)

W środę jestem umówiona do ginka.. na wizytę :-) denerwuje sie czy jest wszystko wpożądku. Oprócz bólu cycków, delikatnego śluzu i wiecznego pragnienia żadnych objawów..

Atom gratuluje !! bardzo wysoka ta betka!! teraz sie martwie ze moja za niska..

ja dzisiaj zrobilam test choc wiem ze zawczesnie ale mnie strasznie korcilo ;-) no ale niestety nic nie bylo :-( ale jeszcze do piatku nie tak daleko piatek sobota najpozniej powinnam dostac @ wiec testujemy podobnie :-)wiec trzymam za was &&&&&&& a te (-)(-) z zyłami to obiaw z tego co wiem ciązy ale nie jestem w 100% pewna ...mnie tez co jakis czas zakuje jajnik i do tego mam takie samo wrazenie ze mam mokro a tu sucho... ciekawe...boze ale bym sie cieszyla gdyby nam sie udalo w tym cyklu :-)duzo fasolek by bylo :-) majowych :-)
Zycze milej nocy i owocnych przytulanek :-)

Atan ja też dziś rano wystartowałam z testem, czywiście I :wściekła/y: ale później się okazało, że mam 7 dpo a nie 9 tak jak myślałam :)
mi @ przesunie się na 23 V więc jeszcze trochę przede mną
a u mie nadal (.)(.) nie bolą, za to skurcze w podbrzuszu i mookro
a Ty który masz dzień po owulacji?

Claudusia będzie dobrze, przecież nie wszystkie kobiety muszą spędzać ciążę przytulone do muszli klozetowej, pozytywne nastawienie to klucz do sukcesu :)

Vanilia nie popadajmy w paranoję, nawet kilkutygodniowej ciązy piwko nie zaszkodzi, ba nawet kilkumiesięcznej jedno małe piwko nie zaszkodzi
a co jak będziecie się starać 2 lata? oczywiście nie życzę Ci tego i oczywiście tak nie będzie ale trzeba jakoś trzeźwo do tych staranek podchodzić. Moja koleżanka jak była w ciąży miała oooogromną ochotę na piwo i pytała gina czy może, dostała wielką aprobatę i błogosławieństwo - ma się rozumieć z umiarem

Ostatnia edycja:
reklama
Donia no to samo mu mówię, ale wiesz facet coś tam usłyszy że alkohol szkodzi w ciąży i już sobie tworzy całe niestworzone historie:tak: chociaż gdybym się dowiedziała że będziemy mieć dzidziusia to już na pewno żadnego alkoholu bym się nie napiła, nawet piwa. Nie wiadomo jakie ilości dziecku szkodzą a jakie nie, wolałabym nie ryzykować

Do góry