reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
wita nasza nowa staraczke star... czuj sie jak u siebie i napewno tutaj znajdziesz wsparcie w nas wszystkich:-)
moze to fasolka sie pojawila i jakies objawy pokazuje ale nasze organizmy plataja figle i to nigdy nic nie wiadomo:dry:ale 3 mam kciuki zeby to byly jakies objawy wczesnej fasolki:)

Witam, ja już z powrotem po pracy!!!! Nie mogłam już wysiedzieć dzisiaj, zaraz po pracy poleciałam do sklepu i przed chwileczką wręczyłam mojemu K dwa piękne smoczki (bo tak były pakowane). Na początku nie wiedział co powiedzieć a potem dodał: "jednak jestem płodny" :-) a teraz muszę znów Was zostawić bo idę do babci na spóźnione urodziny... będę wieczorem

witam dziewczyny poobiednio :)

starlight witaj w gronie staraczek, te objawy, które opisujesz mogą być i na @ i na II. Prawie każda z nas, która testuje pod koniec tygodnia tak ma, w tym i ja :)

Ma_gdalena no brawo dziewczyno!!! coś czułam, że się skończy dwiema kreskami, powodzenia i oooogromne gratulacje.

Dagne kochana, Ty się tak mną nie przejmuj, z resztą zaraz Ci priv napiszę

Magd.a a czy ja też mogę otrzymać zaproszenie na forum zakmnięte?

Fiona sikaj teraz bom ciekawa. Jak jest fasola to już wyjdzie :)

ps. a która z dziewczyn prowadzi zapisy na testowanie? chyba magd.a, to ja poproszę na 23 V :)

dziękuję Madziu, cmok

Ostatnia edycja:
pyscek to leć po ten test :)

a ja lecę kupic koleżance prezent ślubny :)
buziam Was i jak przyjdę to prosze mi ładne II prezentować (Fiona i Pyscek - to do Was)

Hello :)

Na wstępie ogrooooomniaste gratuacj dla Magdaleny za wyraźne II kreseczki !!! Fajnie że przybywa fasolek :-D
starlight witamy na forum - co do twoich objawów to się nie wypowiem ale trzymam &&&. A swoją drogą ja swoich jajników nigdy nie czułam...
Za wszystkie testujące w najbliższych dniach i godzinach również trzymam kciuki jak i za te które będą się przytualć z partnerami :-)

Ja póki co bez zmian - brak konkretnych oznak ciąży. dziś byłam u gina dał mi skierowanie na USG więc już się zapisałam na czwartek (błagam trzymajcie kciuki aby wszystko było OK) zwiększył mi dawkę luteiny no i wysłał na badanie krwi, moczu i toxo. Mój mąż jest niezadowolony bo gin kazał wstrzymać sie z przytulaniem na jakiś czas bo ponoć sperma wywołuje skurcze...No to tak w skrócie co u mnie ;-) Buziaki

reklama
Do góry