reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael chciałam zapytać czy u Was w Oleśnicy jest jakiś taki plac zabaw na świeżym powietrzu ale taki płatny?? Coś a'la bawialnia, że można robić dzieciom urodzinki????
Wiesz co kochana szczerze to nie kojarzę. Wiem, że coś w tym stylu plac na świeżym powietrzu ma AuqaPark, tylko że wiesz jest brodzik i dalej normalny basen. Ale żeby było coś takiego. Musiałabyś znaleźć na necie nr do oleśnickiego Mokisu i zapytać czy gdzieś można tutaj zrobić imprezę dla dzieci na świeżym powietrzu.

reklama
Tzn koleżanka z pracy właśnie jedzie jutro do swojego chrześniaka na urodziny w takie miejsce i byłam ciekawa tylko czy kojarzysz takie miejsce... :p bo tak rzuciłam hasłem "Oleśnica" i tak sobie o Tobie od razu pomyślałam :-) chyba, że to nie ta Oleśnica? Masz koło siebie taką miejscowość jak Świbie??

Nie :p Na pewno jej siostra mieszka w świbiu i ma blisko do tego placuy zabaw, który jest w jakiejś Oleśnicy :p

A ja jutro sobie robię pizze na obiad :-) hi hi mmm... już się nie mogę doczekać ;-).
U mnie jeszcze 8 dni i będę testować (może). Jak na razie bolą i trochę swędzą (.)(.) :-p.

Ja uciekam, dzisiaj wyjątkowo spać mi się nie chciało, może dlatego, że nie miałam czasu na spokojnie usiąść :"P Ale idę do łóżeczka już bo głowa coś mnie boli... (jak nie urok to sracz....a :p) dobranoc!

Klari A ja dziś miałam na kolację pizzę :D Swojej roboty :)) Masz szczęście, że Cię bolą i swędzą (.)(.) Może to jakiś dobry znak - zazdroszczę...
Ja nadal się kijowo czuję, a jak jutro będzie jedna krecha to masakra :/ Załamię się chyba...

ma_gdalena Dobrej nocki, śpij spokojnie z dzidzią :*

Dziewczyny, kładę się spać powoli... Jeszcze męża muszę namówić na weekendowy wyjazd może:)) Gdzieś poza miasto... Ale będę online, więc będę informować Was o naszych postępach...
Jutro muszę wstać przed 6.00 i robię teścik... Na 8.30 mam wizytę u gina... Dowiem się wszystko co i jak... Zaraz jak wrócimy do domu zdam Wam relację... Trzymajcie kciukasy! :D Dobraaaanoc :*:*

reklama
Lovka nie dziękuję, żeby nie zapeszyć ;-). A wy ile cykli się już staracie.?
Dobranoc kolorowych snów ;-)
Kasia.natka ja ci w tej sprawie nie pomogę bo nie wiem nie używałam nigdy termometru i sama też jestem ciekawa jak to z nim jest :-p

Do góry