reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwona witamy :-) jak bardzo boli Cię brzuch możesz wziąć no-spę :-) już za kilka dni testujesz, dowiesz się czy to fasolka czy bóle miały inny powód, trzymam kciuki za fasolkę :-)

reklama
Iwoncia hej witamy:-) ja mam dostać @ 31:crazy: mam nadzieję że nie przyjdzie....też mnie brzuch boli od 4 dni już, ale wydaje mi się że to jeszcze za wcześnie na jakieś objawy. Poczekamy zobaczymy. Trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie:tak:

Atan nie pomogę Ci, bo nigdy alergii nie miałam, ale myślę, że jeśli masz wątpliwości możesz wybrać się do swojego alergologa... Albo zapytaj swojego ginekologa... na pewno ma pojęcie o tym... Buźka :*

iwoncia27 Witamy, rozgość się ;) A co do tego bólu, to mnie też mocno boli, ale w trakcie owulacji... Taki ból po prawej stronie brzucha (jak wyrostek), czasem nawet kroku zrobić nie umiem... :)

Czesc dziewczyny
U mnie kolejny cykl do bani, przyszła @.Ogarnęły mnie dzisiaj wątpliwości czy ja wogole będę w ciąży.Za 2 miesiące minie rok starań wiekszych, mniejszych z małymi przerwami w staraniach.W tym cyklu nie oczekiwałam cudów bo był wogole jakis dziwny, nie wiem nawet kiedy była owulka,ale to chyba dlatego ze cykl wczesniej cos zaskoczyło, ale sie chyba dobrze nie zagnieździło:((Powiedzcie mi jak można wyłączyć myślenie na ten temat, bo mimo że staram sie to jak przychodzi czas @ to ciagle czuję smutek :((
Przepraszam ,że tak smęcę, ale muszę to z siebie wyrzucić.
Życzę Wam wszystkim miłego dnia, upragnionych fasolinek.
A wszystkim , którym już się udało spokojnej ciąży.Buziaki;-)

Silm ale brzunio słodziutki:) Jeszcze malutki ale już widać, że to ciążowy, jeja zazdrosze Ci:);) I łapie flidki garściami:)

Lovka i jak tam, co w końcu z tym testem i czy już masz wiesci od gina?

Klari dlugo Ciebie nie było trzymam kciuki za II kreski, testujesz troszke wczesniej niż ja...chociaż przez ten mój ból jajnikow i domniemanie ze owulacja była o conajmniej 4 dni wcześniej niż zakładałam, to najchetniej już bym sikacza robiła:) Ale dzielnie czekam...pewnie zrobie w nastepntm tygodniu a potem bede jeczec ze testzmarnowałam przez własną głupotę:)sle co tam:p

Iwona witam i oby te bóle były zwiastunem Fasolinki:)

A sowją drogą ciekawa jestem co tam u Pok tak dawno jej u nas nie było...:/ I też ciągle wspominam Fifke, gdzieś uciekła...Fifka, Kochana jak czytasz nas czasem to pamiętaj ze ja o Tobie mysle i czesc fluidów które tu łapię od naszych Ciężarówek trzymam dla Ciebie:):)

reklama
Do góry