reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
EWika od początku ciąży jesteś na l4? i nie robili Ci żadnych problemów w pracy? kurcze też bym chciała bo ja pracuję w sklepie i muszę się nadźwigać koszy z chlebem, chociaż teraz staram się bardzo oszczędzać to jednak to jest męczące

Ael no pewnie że was nie puścimy !!
Pyscek mi już 11 dzień @ się spóźnia :( a miałyście już tak bo ja 1 raz :(:(
Też mnie boli podbrzusze tzn. tak kłują jakby jajniki ale tylko wieczorami i przechodzi to w pachwiny.. Sutki troche bolą i nie wiem o co chodzi.. Dobrze że w środe do tego ginka ide :):)

Doniu niestety ale na szczęscie już jutro idę na pierwszą wizytę bo dowiedziałam się dwa tygodnie temu w poniedziałek i we wtorek dzwoniłam do mojego lekarza i termin dopiero na 31.05 - niestety takie terminy, i tak szybki mnie wcisła bo normalnie się czeka 3 tyg :) ale tak czekam na to jutro, że aż mnie rozpiera :D A co do brzuszka to ja też mam takie ciasnawe spodnie, szczególnie jak siedzę to muszę się rozpinać... ale już chciałabym mieć taki widoczny, nie chce się chwalić ale dzisiaj mam urodzinki i przyjaciółka dzwoniła czy chce krem na rozstępy czy bluzkę na taki ładny brzuszek... :D wybrałam bluzkę!!!

gochaa mi dawno temu potrafił się tak spóźniać okres.... To dostawałam luteinę.. kiedyś sięwkurzyłam zmieniłam gina i tez mi dawała luteinę ale bralam ją od 21dc przez 5 dni.. i tak przez kilka miesięcy i unormowała mi cykle.... a tu zaś :/

Gocha a Ty kiedy ostatnio robiłaś test?

Pyscku a może powtórzysz test co? Było kilka przypadków, że test w dniu @ pokazał jedną kreskę a kilka dni później były 2 i fasola.

reklama
Vanilia może jak powiesz w pracy, że jestes w ciązy to wezmą to pod uwagę i będziesz miała taryfę ulgową
ja jak powiedziałam mojej szefowej to nawet walizki za mnie targała i wózek w sklepie pchała (to już chyba lekka przesada) :)

ma_gdalena to 100 lat mamusiu i wszystkie naj z okazji urodzinek, a przede wszystim zdrowej i pieknej dzidzi

pyscek Ael dobrze mówi, powtórz test

Ostatnia edycja:
Do góry