reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja robiłam 4 dni po @ i była 1 :( co prawda było to po południu ale to nie ma znaczenia. Ja też znam kilka przypadków że tydzień po spodziewanej @ była 1 póżniej po 3 dniach też i dopiero po 2 tygodniach były dwie :) Także jakąś małą nadzieję mam zobaczymy co lekarz powie;p

Pyscku no jeśli chcesz zrób teraz. Jeśli wyjdzie jedna kreska, to masz zakaz smutania się, ja Ci jawnie zabraniam. Wtedy potulnie idziesz do gina i spowiadasz się, ok?

Witam wieczorem babki ;-)

donia, za takie glupoty,że nowy wątek zrobicie to powinnas za kare wstawić zdjęcie brzucha :-p i wyslac fluidy dla tych co po @ są i jedne kreski mają,żeby im dwie krechy wyszły ;-)

ja mam dziś znowu do d*** dzień :-(

Pysek kurde po test zasuwaj:) ja tu pewnie do terminu @ zrobie jeszcze z 4 testy :) a potem jak cos sie bedzie spóźniać albo moze wyjda jakies bladziochy, to pewnie tez bede codziennie robic zeby sie upewnić:) a Ty w dzień @ ostatni raz zrobiłas i mija juz 12 dzien i nie powtórzyłaś!!! nawet mnie nie denerwuj!!!!:):) przeciez to sie czesto zdarza ze nawet w dniu @ nic nie wychodzi, nawet i dzień czy dwa po terminie @, ale teraz to juz na pewno by sie pojawiała druga kreska!!! Oczywiście, może powodem braku @ nie jest fasolka, ale tak siedziec w niepewności, prosze mi tu natychmiast sie poprawić!:):):):)

Magda, a czemu do d...? Dlaej porblemy i dołki z pracą, czy tak ogólnie Ci źle jest? sle słodziutkie przytulaki dla Ciebie:) U mnie tez ostatnio nie najlepiej, zresztą troszkę sie Wam w piątek pożaliłam, ale żadna nie pociągnęła tematu no i może dobrze, pochlipałam pochlipałam i przeszło, ale bywało dużo lepiej...

Ostatnia edycja:
reklama
Pyscek, no wiesz, starasz się, a testa nie powtórzy... fochnę się jak Ael i tyle będziesz mieć :p

Też jestem od początku na zwolnieniu i mi bosko :)

Do góry