M
malutka306
Gość
malutka ale każda z nas ma inny charakter, jedne są miłe, ciepłe, dobre, a inne po prostu bezpośrednie![]()
Wiem o tym i dlatego napisałam to co poczułam po odpowiedzi w taki sposób na moje pytanie... i tyle...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
malutka ale każda z nas ma inny charakter, jedne są miłe, ciepłe, dobre, a inne po prostu bezpośrednie![]()
Malutka o mnie się nie martw, że tak piszę. Przecież nie pisałam by Cię urazić. Kobitko, tutaj każda Ci pomoże, bez względu na to w jaki sposób piszę. Nie ma co się smutać, bo nie na nawet po co.
Każda tutaj się stara o dziecko, ale pomyśl. Przecież cały czas bojowo i w sposób bardzo merytoryczny do starań podchodzić nie można, bo siądzie kompletnie psychika. Popytaj dziewczyny z długim stażem. Mają niesamowitą wiedzę ale i OGROMNY dystans do sprawy dziecka. Tutaj się na forum prócz zdobycia wiedzy, rozluźniasz, dajesz upust swoim emocjom, wypłakujesz się czy rzucasz mięsem. Ale po to jest ten wątek i po to są tutejsze dziewczyny, by wysłuchać.
Dałam Ci taką odpowiedź jak pisałam wcześniej byś mogła uśmiechnąć się przy przeczytaniu tego wpisu jednocześnie kompletnie nie martwiąc się o to badanie. Zobaczysz sama, przyjdzie fasolka a w takim momencie najmniejszym Twoim zmartwieniem będzie czy takie badanie boli czy nie. :-)
No już uśmiechnąć mi się!