reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka normalnie przez Ciebie ocipieje!!! Widzisz gdyby zrobili Ci usg wczoraj na ostrym to by to widzieli :p....normalnie, aaaaj co ja z Tobą mam!!!!!

Nie dam linka na FB i Magdzie zabraniam dawania komukolwiek! NIE MAAA!

Fifka to super :) Wiedziałam że będzie okej !! :-)
Ael zła kobita z Ciebie ;p;p
A ja lece do sklepu a później koktajl z jagód muszę zrobić ! Do potem ! :D

Ael tampony kuźwaa!:-D
Fifka kochana to super że z Wami wszystko ok. Ale teraz leżeć masz i wybij se z głowy eskapady z kucaniem i przysiadami

reklama
Tak wiem... w Każdym bądź razie mam już kartę ciąży. 10 tygodniową zdrową dzidzie więc jest dobrze! Z mężem się tylko obraziliśmy... nie wiem tylko za co, ale się nie odzywamy od wizyty.... Moja mama przyjechała do przychodni i chyba pod moją nieobecność się pokłócili,a ja go zabrałam jeszcze do niej do domu i dlatego pewnie, ale żaden z nich nic mi nie powiedzial... ale kij mu w oko... powinien mnie wspierać a nie się obrażać... dupek jeden...

Ja też chce wasze konta na FB!!

Do góry