reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Amalfi chodzi o to, że to był mój taki pierwsze wyjście z domu, gdzie od kilku dni nie mam mdłości i zmniejszają się. A ten głupi zawsze ma silniczek w dupie i on nie idzie on pędzi. Więc jak wychodziliśmy wcześniej na spacery to kilkanaście razy musiałam go spowalniać, bo na maraton nie poszliśmy tylko na spacer. Ten do mnie z uśmieszkiem, że ja się ruszać mam, to myślałam że go zamorduje. Nie chciałam się rzucać na głęboką wodę więc zależało mi na spokojnej przechadzce a ten sru do przodu.
No i teraz plecy zajebiście czuje. W ogóle poza tym, popatrzyłam sobie na ceny polskich warzyw, są tak niskie, że aż wstyd nie kupować, a jeszcze takie ładne sztuki. Papryka zielona po 4,49 (z Pl), czerwona i z Hiszpani powyżej 8 zł. Normalnie aż szok dla mnie. Więc jutro będzie zdrowy warzywny obiad :-)

Fifka dla pewności zadzwoń do zusu i zapytaj jak to ma wyglądać, tak będziesz najlepiej wiedzieć :-)

Ja mam oczka brązowe w zielonej obwódce. I już nie wiem, kogo mam, a kogo nie mam na FB :p

No to masz oryginalne, ja mam ciemnobrązowe, z tymże jedno oko jest w ciemniejszym brązie a w drugim na dole tęczówki mam taką ciemno-zieloną ale zauważalną "strużkę".

reklama
Cześć dziewczynki... Właśnie wróciłam od stomatologa.... Było spoko, znieczulenie dobre... nadal mam pół twarzy bez czucia.... tak więc możecie lać... :-D bo i tak nic nie poczuję...

Dzisiaj rano lekko pobolewał brzuch, a teraz kompletnie nic... tak więc żyje nadzieją... do niedzieli pozostało 4 dni...

reklama
ja ma 2 kolorowe oczka jesli mam na tym laptopie zdjecie to wam dam choc na fb jest tez ;-) jedno niebieskie a 2 zielonkawe ;;-)
a kto mnie chce ja tez was chce na fb ;-) moze grupe zrobimy na fb i wszystkie w jednym miejscu ;-) tylko nie wiem jak sie taka grupe robi ;-)
a mi nogi dzisiaj do dupy chca wejsc ale dalam rade teraz leze na wyrku i nic nie robie ;-)

powiem wam cos lovka ostatnio do mnie smska pisala zxe zle sie czuje i jechala do szpitala i mowie kurde znaku zycia nie daje co z nia jest i co napisala mi dzisiaj ze ma ciaze zagrozona... i nic wiecej biedactwo nasze <glaszcze>

Ostatnia edycja:
Do góry