reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam się i tutaj :-)
malutka trzymam kciuki za II &&&
Lovka tulę mocno i jestem pewna że spotka cię nagroda za te cierpienia i niepewność - oczywiście nagroda w postaci zdrowego maleństwa za kilka miesięcy
Ael współczuję i myślę sobie że nie jest łatwo opiekować się takim człowiekiem ale może jego zachowanie jest też jakąś reakcją obronną...
Soglam kochana tulę nieustająco :*

hej laseczki :* nie było mnie wczoraj, bo w łóżku zdychałam z gorączką i wyłam. Niestety coś czuję, ze trzeba będzie poczekać do następnej owu ze staraniami...:-:)-:)-( o ile się pojawi bo już parę pustych cykli miałam ;/ pozdrowionka dla wszystkich ;*

Gocha, ja już Cię dodałam :)

Soglam, jestem z Tobą myślami, silna jesteś i dasz radę, a jak coś potrzebujesz, to pisz, na PW, jak chcesz, chocby się wygadać.

Laura, czyli jednak przeziębienie?

Coś się chrzani. Chyba do tajnej się nie da. tylko do zamkniętej, zmienię na sekundę, dodam dwie dziouszki i wracam

Nie umiem :(

Witam sie w to nie za ciekawe pogodowo południe!
Lovka <tulę mocno> wytrzymaj kochana, trzymam &&&&& za szybka poprawę i spokojną ciążę
Ael kurcze, nie miałam pojęcia, że Wy macie taką sytuację. Musicie się dobrze zastanowić co zrobić bo faktycznie co będzie jak pojawi się Maleństwo. Dom spokojnej starości to jednak nie taki tani interes. Samo dowiadywaliśmy się jak chcieliśmy, żeby babcia nie mieszkała sama bo ona i alzheimera ma ale ojciec P. a babci jedyny syn, z którym nie gadamy wcale, się po prostu nie zgodził. W każdym bądź razie trzymam &&&& za dobrze podjętą decyzję.
A no i jak tam te Twoje mdłości?
Fifka o matko to macie przeboje. Współczuję bardzo Twojemu małżowi bo to Jego ojciec a tak się zachowuje. Ciężko żyć z takim człowiekiem pod jednym dachem a skoro teść twierdzi, że wszystko jest jego(z tego co zrozumiałam to ta połówka bliźniaka należy do Was?) to któregoś dnia zacznie wchodzić Wam do domu i robić o chce.Za Was również trzymam &&&&&&& żeby teść odpuścił i żeby wszystko się wyklarowało.
malutka...oczywiście mnóstwo&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
sog dziękuję Ci za życzenia, mam nadzieję, że jedno z nich wkrótce się spełni. A Ty kochana trzymaj się, odpoczywaj i pamiętaj, że Twoje zdrówko jest teraz najważniejsze. No i oczywiście wal jak w dym w razie czego.
Magda oj<głaszcze> jeszcze se pobzykasz, nie martwiaj się.
Sil a Ty jak się czujesz?
Atanku... ja na Ael nie krzykam...o nie! I bić też nie biję ale wirtualny kop w tyłek jej się czasem należy..ot co!

reklama
Dziurko dziękuje :-) i oczywiście wszystkim Wam też dziękuje.... oczywiście od razu Was poinformuję jaki wynik wyszedł.... :-)

Do góry