reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magda chodź do mojego cyca lewego <tuli> i nie płacz kobito, przecież nie rozstajecie się na nie wiadomo ile a Twój M przecie na wojne nie wyjechał.

oglądam Uwagę o tych kobitkach coo w bikini sprzątały i brały 400 zł za dwie godziny pracy(jako sprzątaczki oczywiście):szok: Kurna, jakbym trochę szczuplejsza była to może bym se tak dorobiła..ahahahhahaha a tak to tylko w domu przed małżem w sukience i bez majtek sprzątam ale kuźwa nic za to nie biorę. Trza to zmienic:-D

Ostatnia edycja:
No nie :-) ale źle zrobiliśmy z tym że codziennie się widywaliśmy ;-)

do cycka się przytulę :-) z Twojego pewnie nie leci siara:-p

Magda a co ty, pewno, że nie leci nic a nic bo nie ma co lecieć.Tylko pamiętaj, że do lewego bo prawego mam małego. I czemu tak?:szok:

A gdzie jest ta..no...Czarownica z Księżyca?:-p

Ostatnia edycja:
Magda, zaraz poprawię Ci humor :p poszłam pod prysznic i generalnie maszynka i te sprawy. I jak nogi poszły gładko, tak tam... masakra. Zostaje mi lusterko, bo przecież na macanego nie będę, albo kosmetyczka i wosk. I to wcale nie taki durny pomysł jest :p Ale sobie wyobraźcie, brzuch jak piłka i kosmetyczka :p

reklama
ooo ja zaczynam mieć sny erotyczne, oznacza to że zakończył się pierwszy postny trymestr juuuupi :)
dobrze, że mężulek przyjeżdża :tak:

Do góry