reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

ogólnie nigdy tego nie robił ale chciał spróbować bo go denerwowały , kilka dni pocierpiał ale później było dobrze :p , Stwierdził , że uda się na depilacje laserową.
Mój w sumie bardzo owłosiony nie jest , ale na dupce a i owszem;p

reklama
oj już zboczuchu:-p
a swoją drogą wspominałam, że nie sprawdziła się metoda męża, żeby mierzyć temperaturę i mu powiedzieć i będziemy działać?:-D:cool2:

Moj facet nie musi golić się tam na dole,żebym widziała jego przyrodzenie :-)

a niestety jego praca wymaga od niego ogolonej twarzy :-)

oj już zboczuchu:-p
a swoją drogą wspominałam, że nie sprawdziła się metoda męża, żeby mierzyć temperaturę i mu powiedzieć i będziemy działać?:-D:cool2:

yy ale o co chodzi?

A no u mojego w pracy też rzecz jasna prezentować się trzeba ogolonym na twarzy ale jak ma pare dni wolnego to lubię taki dwudniowy męski zarościk:-)

reklama
yy ale o co chodzi?

to nie wspominałam:-p
bo jakiś czas temu mięliśmy z mężem poważną rozmowę na temat starań i wymyślił, że mam mierzyć temperaturę i mu powiedzieć jak będą płodne:happy: no i mu mówię wczoraj, że to ten czas itd... mąż zaciągnął mnie do łózia, potem obraca raz na plecy, raz boczkiem, raz od tyłu potem łapką bo coś zmarniał i tak w kółko ze 3 razy...:-D
w końcu się wkurzyłam i mówię, że ja już nie chcę...
popatrzył, pomarudził i, o dziwo, przyznał mi rację, że to był zły pomysł:cool2:

Do góry