reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magda.a a pochwalis sie kolezanka pierscionkiem ;> Moze bedzie teraz mniej warzywny niz kiedys :) Ty mialas opowiesc o zareczynach rzodkiewkowych ? :D

Tak ja :-) pewnie,że się pochwalę :-) mogę Wam się pochwalić jakie cudo do mnie przyjedzie :-) jak wrócę do PL :-)

No chwal się, chwal, ja tu czekam :)

Dziś mam bobik :) Pychotka.. a zaraz zmywam się do kosmetyczki na peeling i masaż :) oczywiście twarzy. No i wosk na brwi :) Trzeba jutro wyglądać. A przy okazji pójdę po sklepach, może znajdę jakiś prezent niezbyt złośliwy w wymowie ;)

A :) i dziś przyjeżdża pan geodeta wytyczać dom w terenie :)

Właśnie z nudów oglądnęłam komedię romantyczną (nie wiem czemu, nie przepadam za tym rodzajem filmów), ale powiem Wam, że nawet znośna- "Druhny" się zwie :)
A no pomału coś tam kompletuję, bo jak będę mieć większy brzuszek, to na bank długie zakupy odpadną :) no ale jeszcze nieśmiało kupuję, nie wiem, może troszkę się boję, że zapeszę. Czekam do połówkowego i wtedy poszaleję :) na razie mam tę 1 butelkę, termomert do kąpieli, czapeczkę bawełnianą, smoczek aventu i 2 body z krótkim rękawkiem. Także stosunkowo mało. Ale wiadomo, trzeba te zakupy rozłożyć, bo na raz to za duży wydatek :)

Madzia, uuuła szykujesz już powitalny sexik??

Dagne, ja zaczęłam szaleć, jak poczułam ruchy :) A zresztą, moja kuzynka mi sporo dała ciuszków, więc pierwszą wyprawkę już mam :) łożeczko czeka, aż mój weźmie auto i pojedzie do kuzynki po niego, tak samo po stojak pod przewijak, bo przewijak już w domu. Musi być dobrze :)

A i tak szaleję mało, bo nie znamy płci ;) Więc tylko neutralne rzeczy :)

Hah nasz majster powiedział, że w przyszły weekend już się w wyremontowanej łazience wykąpiemy :-D no i kominiarz był także mamy papierki na założenie junkersa :-D
Happi jak cholera!

Widzę tematy dziecięcych rzeczy, ja mam już wózek, wanienkę, podkładkę do wanienki, bujaczek, czeka do odebrania łóżeczko i dwie opasłe ponoć torby z ubrankami no i jeszcze nie koniec zwożenia nam rzeczy. Duża rodzina zapaliła się do zebrania dla nas ubranek i innych XD

reklama
Do góry