reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

U nas w rodzinie także sporo dzieci, ale właśnie tych małych, więc każdy szuka dla siebie. Ale mam jak kiedyś mówiłam- siostrę w UK i obiecała mi ciuszki z Primarka, więc w Polsce nie będę szaleć :) na wózek czekam także od niej :) łóżeczko wybraliśmy, ale poczekamy z zakupem do końca października. Jakoś damy radę, źle nie jest :) w styczniu ostatnia rata kredytu, więc w Nowy Rok wkroczymy daj Boże bez zadłużeń :)
No Sil, ja właśnie się doczekać ruchów nie mogę, może wtedy też byłabym pewniejsza...
A Ael nasza dziś tryska optymizmem!! :D

reklama
A Ael nasza dziś tryska optymizmem!! :D

Znaczy gdzie bo nie widzę? Obudzono nas dziś strasznym stukaniem ok 7:40 i tak napierdzielali przez 3 godziny życia nie mając, a huk był przepotężny momentami.
Więc jestem niewyspana. Jeszcze na dodatek dostałam od małego jednocześnie w oba jajniki i nie wiem jak on to zrobił, ale chyba szpagat wykonał....

Hah nasz majster powiedział, że w przyszły weekend już się w wyremontowanej łazience wykąpiemy
laugh.gif
no i kominiarz był także mamy papierki na założenie junkersa
laugh.gif

Happi jak cholera!

:) no wnioski mi się takie nasunęły ;p

Jeszcze na dodatek dostałam od małego jednocześnie w oba jajniki i nie wiem jak on to zrobił, ale chyba szpagat wykonał....

Może szykuje się mały akrobata :) można żartować, póki się nie czuje tak silnych kopów ;p ale co ja bym dała, żeby choć troszeczkę poczuć małe...

Ale fajny Shih-tzu! Jak się prezentuje! Rozumiem, ze kolejny do kolekcji? :-D My z moim też chcemy wziąć małego pieska (zastanawiam się właśnie nad tą rasą) ale dopiero kiedy maluszek będzie miał z 3 latka. Myślę że dzieci świetnie się rozwijają kiedy czują się za coś odpowiedzialne.

Fifka jestem pod wrażeniem ,że dobrze napisałaś nazwę rasy :-)
Tak kolejny do stadka :-) ale w tym roku chyba nie ostatni ( zależy czy pracę zdobędę :-p) mam samych chłopaków pora jeszcze na kobietkę :-)

To ile ty już ich masz? Z tego co kojarzę to będzie trzeci nie? :-D Ja takiego fioła mam na punkcie fretek! Mamy teraz 3 ale mi się marzy tak z 6... ale niestety drogie są w utrzymaniu i bardzo uczulające. Dziecko w drodze i martwię się żeby ewentualna alergia malucha nie zmusiała nas do ich oddania... :-(

Jednego mam swojego drugiego na współwłasnośc ( mieszka u rodziny mojego eksa, bo nie dogadaywał się z moim i z kotem) ten będzie trzeci :-) ale drugi mój :-) no i jeszcze Macka astek :-)

co do alergi na fretkach się nie znam :-) ale podobno shih nie uczulają, w co nie należy wierzyć, bo nie tylko uczula sierść ( shih ma włos) ale też naskórek i ślina :-)

Madzia piękne to Twoje cudo:-D
a ja Wam powiem, że gdzieś czytałam jak matka ma w domu zwierzaka to dziecko jest mniej podatne na alergeny odzwierzęce:happy:

reklama
hej, jak tam Wasze remonty już pokończone ?? u mnie mój sobie wymyślał i dziurę w ścianie zrobił :wściekła/y: a mieliśmy tylko w te wakacje pomalować pokoje eh ... a co słychać na forum ?? bo ostatnio strasznie zabiegana jestem i nie mam możliwości usiąść i poczytać co piszecie :-(

Do góry