reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

II grupa jest najczęściej spotykana, zwłaszcza u kobiet, które prowadzą życie seksualne. Taki rozmaz uznaje się za &niepodejrzany&. Obok komórek obecnych w grupie I są tu także komórki zapalne. Nie widać jednak komórek nieprawidłowych, charakterystycznych dla stanu przedrakowego. Taki wynik często mają kobiety, u których pojawiła się nadżerka. Nadżerkę musisz wyleczyć i powtórzyć cytologię. Jeśli lekarz podejrzewa stan zapalny, przepisze ci środki przeciwzapalne i ginekologiczną kontrolę po leczeniu. Cytologię powtórz za 1–2 lata.

Nawet jeśli miałabyś najzwyklejszą nadżerkę ona nie szkodzi w zajściu w ciążę, przynajmniej mi nie szkodziła :-)
No właśnie lekarz wykrył mi nadżerkę i zaraz cytologia II wyszła, zawsze była I i się wystraszyłam

reklama
Zafasolkuję ja to nie wiem bo zawsze miałam I.

Magda taaa...mijenka dobrze mówi!:-D Ty się nie migaj tak za bardzo bo z każdym Twoim Nie my słyszymy O TAAAAK!:-D

Klari a żebyś wiedziała, że szkoda

Żono podaj piwo!:-D

No właśnie lekarz wykrył mi nadżerkę i zaraz cytologia II wyszła, zawsze była I i się wystraszyłam

Spokojnie, nie jest to jakaś straszna bariera i problem, z reguły ginowie polecają usunąć nadżerkę przed ciążą. Jak w ciąży będziesz to wtedy dopiero po porodzie. Ale nie wpływa ani na zajście ani na fasolkę ewentualną.

Witam nową staraczkę nieciuszkę i życzę owocnych starań dziś :-D

witam wieczorkiem;p Znowu tyle naskrobały.... :p
odnośnie tych przepisów to ja proszę na prv :) ja ostatnio teściową poprosiłam żeby zrobiła ciasto jak przyjedziemy a ona dobra to zrobię takie na szybko. no i zrobiła bananowca z owocami w galarecie :D akurat ciasta wychodzą jej przepyszne :p

a co do tej nadżerki to nie będziesz miała jej usuwanej ? Ja jak miałam 2 lata temu to wystarczyło jakieś smarowanie co drugi dzień w gabinecie, ale nie mogłam wtedy przez miesiąc współżyć . Najlepiej zapytaj swojego dżina jak to z tym jest, bo co tu na forum się czyta to co lekarz to inaczej gada:p

Ael nie łap doła :*:*:* troche lepiej się już czujesz ??

reklama
Kochana piwo raz!!! sh_5821537a-1232cb1a86b0c615fe17b6f388590e0d.jpg:-D

Do góry