reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lovka piękny brzuszek :-) ja mam taki bez ciąży :-D dlatego uważam,że pora się za siebie wziąć :-p

a co do Szymona, mnie się w zestawieniu z nazwiskiem podoba :-)

Lovica brzuszek cudności, buziak dla maleństwa. A za goliznę nie przepraszaj, po co, za kilka miesięcy to w szpitalu będą Ci zaglądać w mychę :p najprzeróżniejsze osoby :-D

Witam laseczki...

Rozpoczynam urlopik :-) Niestety mężuś nie ma urlopy... więc tylko weekend gdzieś pojedziemy, ale chociaż troszeczkę odpocznę :tak:

Lovka piękny brzuszek :-)

Ael mam wrażenie, że ty nie masz chyba obaw co do porodu (ale z tego co wiem będziesz rodziła przez cc), ale pod względem wstydliwości, zgadza się????

Ostatnia edycja:
Ael mam wrażenie, że ty nie masz chyba obaw co do porodu (ale z tego co wiem będziesz rodziła przez cc), ale pod względem wstydliwości, zgadza się????

Już mnie w szpitalu widzieli kilka razy od pasa w dół gołą więc co mam się wstydzić. To całkiem normalne.
A porodu cóż jeszcze o tym nie myślałam.

Już mnie w szpitalu widzieli kilka razy od pasa w dół gołą więc co mam się wstydzić. To całkiem normalne.
A porodu cóż jeszcze o tym nie myślałam.

Ale ty ogólnie jesteś taką osobą, która się niczego nie boi - bądź razie mam takie wrażenie... Oczywiście to bardzo dobrze, i zazdroszczę, bo ja raczej się boje bólu i swojej seksualności wobec obcych...

hej dziewczynki w koncu mam weekend boze!!!! ani czasu nie mam wejsc w neta ani nic ciagle praca wrrr ale jeszcze troszke i znowu do polski na pare dni:) widze tutaj sliczny brzuszek i jaka tam golizna hehe :) co najwazniejsze to schowane:) musze sobie isc powtorzyc badania hormonu tarczycy i hormonkow:( nie nawidze klucia:p bleee bleee... zaraz sie biore za obiadek. jakas nowa fasolka sie nam tutaj pojawila??? wszystkie zdrowe?? co tam u Big child?? bo cos jej chyba dawno nie bylo co?? pok sie odezwala? bo duzo mam do nadrobienia:) musze teraz sobie na tym szwedzkim telefonie neta uaktywnic zeby byc z wami nabierzaco jak bede w pracy hehe:)ale prac strasznie mnie ostatnio pochlania z jednej strony fajnie bo duzo sie nie mysli a z drugiej jestem padnieta ciagle

reklama
Hej dziewczyny z powrotem :-)
Nie dam rady was nadrobić tylko tak przejrzałam sobie i Witam nową koleżankę w śród nas :-)
Lovka ślicznyyyy Brzuuuusioooo.!! :-)
IMG_5279.JPGIMG_5283.JPGIMG_5284.JPGIMG_5289.JPG
A to psina którą wzięliśmy od sąsiadki Ł. która pije... I miała też suczkę malutką ale ją utopiła.. A jak braliśmy go od niej to była pijana...
I oczywiście króliczek tzn. króliczka :-) Imienia jeszcze nie ma.
A piesek może będzie u mojej babci jak się zgodzi a jak nie to będzie do wydania ale tylko w DOBRE RĘCE.! :happy:

Ostatnia edycja:
Do góry