Neciuszka
popłakałam się ze śmiechu :-) sweet coś Ci brudne myśli po głowie chodzą![]()
hehe

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Neciuszka
popłakałam się ze śmiechu :-) sweet coś Ci brudne myśli po głowie chodzą![]()
Magd.a Ty zboczuchu jeden!
Dobrej nocy moje piękne. Czeka mnie bezsenna noc bez mojego SkarbeczkaJutro rano się wypłaczę na forum
![]()
co do korekcji laserowej bylam na konsultacji 150zl zostawilam i moge zrobic ale boje sie bo niemam 100% na to ze bede widziec bo mam astygmatyzm i krotkowzrocznosc i duza wade i moga ja zlikwidowac moze do zera ale raczej do -3 a wydac na jedno oko 4 tys to wes niemam zamiaru ...a pomysl o tych co je robia czemu maja okulary a nie robia sobie korekcji to mnie bardzo zastanawia... a ja nie moge miec tej tanszej metody niestety bo mam krzywe oko inaczej niz wszystkie...
Ael boski makijaż :-)
AeI sliczny malijaz boskinaucz mnie
z reszta na tak pieknej kobietcie kazdy makijaz jest ladny
![]()
Ael boski makijaż :-)
Ja chyba mogę zostać wykreślona z testowania, za mało przytulania było w tym cyklu, żeby dało rade zaskoczyć. Cały czas zastanawia mnie ten test owu. W sobotę wyszedł pozytywny i było przytulanko, później w niedzielę i wczoraj nie było nic po weekendowym szaleństwie byliśmy zbyt zmęczeni i poobijani :-) Ale zastanawiam się czy dzisiaj jeszcze można próbować (wczoraj test owu +) według tych wszystkich obliczeń dni płodne są do czwartku. Małż trochę przeziębiony, ale może da rade dzisiaj po brykać![]()
hyhyhyDzień dobry z rańca :-)
Nie pitol, testa nie rób, za faceta się bierz!