reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Atanku no brzuszek masz super. juz niedługo ja będę taki miała a jeszcze jak się wszystko potwierdzi to nawet szybciej

Mijenka żono..i co Ty na to że ja nie Twoje dzieci urodzę:-D Zdradziłam Cię...z mężem

Neciuszka nawet jak będzie później wynik to koniecznie weź nr telefonu do laboratorium. Ja też dowiadywałam się wyniku telefonicznie!

Ja zaraz zmykam spać bo jutro rano muszę na badania jechać. Tak mnie nerka boli że chyba zejdę z tego świata! Muszę zacząć brać jakieś leki bo to już nie jest zabawne...

Donia ojcem jest przystojniak :-p i M. po przysotjniaku ma urodę po M. ma budowę ciała :-p

grzesznica!!! :-p
swoją drogą szybko ciążę przechodzisz, jak jakas myszka :-D

Neciuszka nawet jak będzie później wynik to koniecznie weź nr telefonu do laboratorium. Ja też dowiadywałam się wyniku telefonicznie!

Ja zaraz zmykam spać bo jutro rano muszę na badania jechać. Tak mnie nerka boli że chyba zejdę z tego świata! Muszę zacząć brać jakieś leki bo to już nie jest zabawne...

Fifka a co Ci jest??? :szok: może masz tak jak Dagne? dobrze że jutro idziesz do lekarza

a ja może w środę poznam płeć malego uparciucha z brzucha :-D wszyscyjuż przytupują z nie cierpliwości

Ja mam tak jak Dagne... pisałam to jakiś czas temu po wizycie u gina... Macica naciska mi na przewody moczowe i zbierają się bakterie... zainfekowały mi nerki które bardzo brzydko wyglądają na Usg... wcześniej nie bolały, a teraz zaczynają a to oznacza ze jest tylko gorzej.... gin mówiła ze pewnie do końca ciąży będę przyjmować leki na układ moczowy.

Przyznam ze jestem zmęczona tą ciążą... kocham maluszka i nie to ze go nie chcę.... ABSOLUTNIE!! Ale samym stanem jestem umęczona...

doniu kochana no ja jestem ciekawa co tam masz u mnie tez sie pytaja a ja polowkowe mam 6 pazdziernik o 19.45.. zaczekam sie...ale jak sie uda bede przeszczesliwa bo 8.10 robie urodzinki ktore mam 9,10

reklama
Fifcia tulę mocno...

Monolog se walne...

Boziuniu kochana, nie dożyję do jutra. Tak się strasznie boję czy serduszko ok czy się rozwija ok. O matko...a jak coś w labku pomylili albo ja ta bete wysoka mam z innego powodu? Jezusie....umre do jutra.Matko a może ja chora jestem bo schudłąm ostatnio i jeść nie mogę. I objawów ciążowych nie mam . Kurde, przecież już powinno mnie coś dopaść. łooo matko. Niech dopadnie, przynajmniej poczuję, że w ciąży jestem. O ile jestem. Jezu....nie dożyję do 7, kuźwa, jakiej 7. Wynik będzie o 10. a potem ten radiolog. Boziu...a żeby on się chociaż poznał/ A jak się nie pozna, jak to jakiś fuszerniak. Pojadę do kKielc do Guzika. No ale kużwa, do niego trzeba się zapisywać. To padne na kolana i ubłagam, żeby sprawdził. Boże jaka ja walnięta jestem. Matko wstyd taką matke mieć. JUż się wstydzę Mało tego. To jeszcze ten głupi Rybak nie miał kiedy pojechac tylko teraz. Tak to grzał dupsko w domu koło żonki a jak trza mnie za rękę trzymać to go ni ma. Latawiec jeden, poczuje wiatr i juz go nie ma. Skubany..Ja mu dam. Ale to dziecko głupich starych bedzie mialo. O jezu...nie dożyje do jutra.Boziu, ja ostatnio to zapalenie miałąm. I może to sfałszowało wynik. A ta maść....kurde ja się wysmarowałam połową tubki. No nie zdzierże.

Do góry