reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

witam, ja tak tylko na chwilę
Atan jakie to miały być smoczki dla dzieci?
np, Lovi SMOCZEK uspokajający LOVI 3-6m NIGHT&DAY 2szt (1889233130) - Aukcje internetowe Allegro tak wygladaja te drugie nie pamietam nazwy musialabym poszukac bo pani doktor na urlopie miesiecznym ja juz te kupillam ;-)

no to macie, to mój przed ciążowy i jak narazie zapowiada sie przed okresowy brzuszek, coś mnie wydęło:szok:
jaki malutki ;-) fajniutki ;-)
kochane zdjecia slubne po prostu boskie nie bede kazdej z osobna wypisywac bo zaduzo was było ;-) po prostu bosko wygladalyscie w tym dniu ;-)

Cześć dziewczyny :*
Pewnie jak wszystkie w tym wątku i ja też staram się z mężem o maleństwo :)
Ale w tym cyklu mam już serdecznie dosyć.. Ale od początku:
w 34dc zrobiłam test, po ok godz pojawiła się druga kreska ale wyraźna i różowa, na następny dzień poszłam na bete i okazało się że ujemna wynik: 1,2.. W 38 dc zrobiłam kolejny test i znowu po godzinie gruga kreska :| W międzyczasie byłam u lekarza który nic nie zobaczył tylko stwierdził że macica powiększona, dużo śluzu i to może być ciąża.
Dzisiaj 44 dc robię rano test i w ciągu 30sec pojawiła się jasna druga kreska oczywiście widoczna (zdjęcie dzisiejszego testu: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjęcia znajomym!)
Nie doszukuję się żadnych objawów ciąży. Na pewno brak @ i nie zapowiada się na nią, temp ponad 37 (mierzona codziennie rano), więcej jem i piersi czasami przy dotyku bolą..
Ale z testami przeżyłam chociaż nadal nie jestem pewna przez to co przeżyłam...

Buziaki dla Was i trzymam kciuki za wszystkie staraczki :)
witamy to ja po cichutku gratuluje ;-) test widze ze bobo 10mlu/ml mi on na 2 dni po wczesniejszym tescie wcale nie chcial byc mocniejszy wiec powiem ze twoja kreska bardzo wyrazna a betka 2 powody za wczesnie i moze cos pomieszali w labolatorium wiec trzymam kciuki&&&& by @ juz nie przyszla ;-)

Hej kobietki!!! Śliczne te Wasze sukienki, ja się moja jeszcze nie pochwale, niestety....
A u mnie kolejny dzien bolu w podbrzuszu.... czuje ze @@@@ przyjdzie, a i dzisiaj 10 dzien dupka...
kochanie a moze sie spotkamy dotkniesz brzuszka i połapiesz fluidki prosto z brzucha ;-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Po raz kolejny M. mnie zawiódł, strasznie mi zależało,żeby szedł ze mną na mszę za moich pradziadków.. i zapomniał. Przypominałam mu rano jak wychodziłam..a w końcu poszłam sama.. przykro mi, bo po raz kolejny pokazuje,że jego rodzina jest i będzie na pierwszym miejscu.. ja się dla niego staram jeździć na jego spotkania rodzinne, mimo,że mam inne plany na ten dzień, a on mi mówi godzinę przed wyjazdem.. chrzciny były mojego kuzyna-nie poszedł ze mną bo coś miał z mamą do zrobienia, były moje urodziny w zeszłym roku, pojechał bo mama go prosiła, były chrzciny u jego rodziny 600 km oddalone od mojego miasta, pojechałam z nim.. w niedzielę jego chrześnica powiedziała,że chce żebym przyjechała "bo mnie kocha" to pojechałam.. była msza za jego babcię poszłam... wiedział w niedzielę, bo pokazywałam mu intencje mszalne.. sam zaproponował,że pójdzie.. i jak zwykle się zawiodłam..
ójojoj magda musisz cos z nim zrobic tak nie moze byc /// wspołczuje ci kochanie :*
Hej dziewczyny !!
Dawni mnie tutaj nie było !! Strasznie się za Wami stęskniłam i postanowiłam wrócić już na stałe.
Odeszłam bo chciałam wyluzować ale jakoś nie potrafiłam przestać o Was myśleć..Przyjmiecie mnie znów ??:zawstydzona/y:

Czasem Was podczytywałam i bardzo się ciesze że tak dużo zafasolkowanych !! Mam wrażenie że z tych długodystansowych zostanę sama !!:szok:

Widziałam na fejsie że nasza Aelka urodziła pięknego Wiktora !! gratkii !!!

A ja tak sobie staram się i staram i nie wychodzi :( Już niedługo minie rok ale nie poddajemy się !! :D
Ja staram się unormować moją tarczycę. Robiłam biopsję i tylko potwierdziło się moje Hashimoto ale guzki się zmniejszyły i nie ma żadnego raka !!
:-D
super ze wrociła i ze leki masz ciesze sie no to zbieraj fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~na zapas napewno sie uda w koncu ;-) wierze w to ;-)

LILI gratuluję córeczki !!!

no a ja po pracy niemam sily na nic w sumie jutro na rano jeszcze w dodaku ale daje rade ;-) dzionek mi szybko w pracy minąl ;-)

truskawcia mialam ci cos napisac i zapomnialam ciooooo;-(

reklama
kalista ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a prosto z brzuszka sa ze zdjeciem dzisiaj koło 13.40 ;-)

ja tam jestem z tych, które wierzą tylko w te dobre przesądy, i jeżeli uważam, że ktoś szczerze mi coś życzy to zawsze dziekuje
Trzymam &

reklama
Do góry