reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dobranoc kochane odpisywałam na vademecum duzo tych pytań ;-)
pyscek no przytulaski musza byc bo ja nie jestem w 100% pewna ze owu juz byla moze byc jutro zalezy jaka tempka bedzie ;-) albo jest dzisiaj ;-)wec przytulaski ;-) i to juz ;-)
a ja tez zmykam bo rano wstaje ;-) dobranoc ;-)

Hello z rańca :-)
Kurcze jakoś mi się godzina na forum po przestawiała, a w zasadzie nie przestawiła i mam stary czas. Gdzie jest to vademecum? Bo nie mogę tego znaleźć.

O teraz mi się godzina zmieniła na aktualną.

Ostatnia edycja:
Lily, gratuluję :) A jednak :)

dzień dobry :)

https://www.babyboom.pl/forum/groups/609-staraczki-kameralnie-d1849-vademecum-ciezarowek.html jak się nie dostaniesz, pisz do Magdy, to Cię dołączy do grupy :)

A Magda, właśnie, myślałam o Tobie całą noc i nadal wiem tyle, że nic nie wiem. Strasznie się nie stara ten Twój. A przez chwilę sądziłam, ze jest lepiej. Zastanawiam się, czy rozmowa cokolwiek pomoże i doszłam do wniosku, że nie bardzo, bo on tego nie widzi, dla niego to nie problem. A w efekcie będzie Wam coraz ciężej, bo jego rodzina jest cacy, a Twoja Be, bez sensu... Przy czym zupełnie nie wiem, co Ci doradzić.

Natkusia, testowałaś??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natkusia, testowałaś??

Tak ale kreska nie zmieniła swej intensywności od wczoraj więc pewnie dzień po dniu nie opłaca się robić.. ale kreska JEST a to dobry znak :)
Jutro lekarz także może dowiem się więcej.. Ojj nerwy mnie zżerają

Ja mykam do pracy, oczywiście będę tu do Was zaglądać Miłego dnia :*:*

Dzięki dziewczyny za wsparcie :-)

Nie odzywam się do niego, dzisiaj chyba zabieram swoje rzeczy, nie mam już siły powoli :-)

reklama
Do góry