reklama
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
dobranoc kochane odpisywałam na vademecum duzo tych pytań ;-)
pyscek no przytulaski musza byc bo ja nie jestem w 100% pewna ze owu juz byla moze byc jutro zalezy jaka tempka bedzie ;-) albo jest dzisiaj ;-)wec przytulaski ;-) i to juz ;-)
a ja tez zmykam bo rano wstaje ;-) dobranoc ;-)
pyscek no przytulaski musza byc bo ja nie jestem w 100% pewna ze owu juz byla moze byc jutro zalezy jaka tempka bedzie ;-) albo jest dzisiaj ;-)wec przytulaski ;-) i to juz ;-)
a ja tez zmykam bo rano wstaje ;-) dobranoc ;-)
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Hello z rańca :-)
Kurcze jakoś mi się godzina na forum po przestawiała, a w zasadzie nie przestawiła i mam stary czas. Gdzie jest to vademecum? Bo nie mogę tego znaleźć.
O teraz mi się godzina zmieniła na aktualną.
Kurcze jakoś mi się godzina na forum po przestawiała, a w zasadzie nie przestawiła i mam stary czas. Gdzie jest to vademecum? Bo nie mogę tego znaleźć.
O teraz mi się godzina zmieniła na aktualną.
Ostatnia edycja:
S
Silmiriel
Gość
Lily, gratuluję
A jednak 
dzień dobry
https://www.babyboom.pl/forum/groups/609-staraczki-kameralnie-d1849-vademecum-ciezarowek.html jak się nie dostaniesz, pisz do Magdy, to Cię dołączy do grupy
A Magda, właśnie, myślałam o Tobie całą noc i nadal wiem tyle, że nic nie wiem. Strasznie się nie stara ten Twój. A przez chwilę sądziłam, ze jest lepiej. Zastanawiam się, czy rozmowa cokolwiek pomoże i doszłam do wniosku, że nie bardzo, bo on tego nie widzi, dla niego to nie problem. A w efekcie będzie Wam coraz ciężej, bo jego rodzina jest cacy, a Twoja Be, bez sensu... Przy czym zupełnie nie wiem, co Ci doradzić.
Natkusia, testowałaś??
dzień dobry
https://www.babyboom.pl/forum/groups/609-staraczki-kameralnie-d1849-vademecum-ciezarowek.html jak się nie dostaniesz, pisz do Magdy, to Cię dołączy do grupy
A Magda, właśnie, myślałam o Tobie całą noc i nadal wiem tyle, że nic nie wiem. Strasznie się nie stara ten Twój. A przez chwilę sądziłam, ze jest lepiej. Zastanawiam się, czy rozmowa cokolwiek pomoże i doszłam do wniosku, że nie bardzo, bo on tego nie widzi, dla niego to nie problem. A w efekcie będzie Wam coraz ciężej, bo jego rodzina jest cacy, a Twoja Be, bez sensu... Przy czym zupełnie nie wiem, co Ci doradzić.
Natkusia, testowałaś??
Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Dzień dobry!
Lilly GRATULUJĘ!
A ja wczoraj zaczęłam odpisywać na te pytania ale poległam przy połowie. Muszę dziś dokończyć.
Lilly GRATULUJĘ!
A ja wczoraj zaczęłam odpisywać na te pytania ale poległam przy połowie. Muszę dziś dokończyć.
Natkusia, testowałaś??
Tak ale kreska nie zmieniła swej intensywności od wczoraj więc pewnie dzień po dniu nie opłaca się robić.. ale kreska JEST a to dobry znak
Jutro lekarz także może dowiem się więcej.. Ojj nerwy mnie zżerają
Ja mykam do pracy, oczywiście będę tu do Was zaglądać Miłego dnia :*:*
reklama
S
Silmiriel
Gość
Kreska najważniejsza 
Magda, a on coś na to milczenie robi?
Magda, a on coś na to milczenie robi?
Podziel się: