reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzień doberek :)

Lilly a jednak :) GRATULACJE

natkusia moje kreski też blade były ale jak jest to jest :)

Ja już mogę sobie siedzieć i pisać chlebek kupiony, się karmię. Tylko Frugo nie byłoooo :(

reklama
Na razie próbował coś zagadywać wczoraj,czy zrobić mi herbaty, czy idę się kąpać,odpowiadam tylko krótkie "nie" albo "tak" nic poza tym, teraz poszedł do pracy.. może i lepiej.

Bez sensu, jak nie mamusia, to coś innego. Jakby miał pięć latek, choć nie, bo pięciolatkiem to da się jakoś kierować. A on coś wspominał o mieszkaniu, czy coś, dobrze pamiętam?

Witam się z samego rana :) Doczytalam wczorajsze posty :)

Jesli chodzi o suknie to wsyztskie wygladałyście boskooo :D Nie mogłam sie napatrzeć :)

LILIII GRATULUJE :D :D :D

A wy nie dobre ciezarowki przy przesylaniu fluidkow o mnie zapomnialyscie :( Oj nie dobre nie dobre :(:crazy: Jesli dzisiaj przyjdzie moja @ to bedzie Wasza wina :p hehehe

She a masz niewiadome fluidki ;) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Magda, tak, czy o kupnie, coś mi się tak obija o głowę...

She ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
she ja dawałam fluidki z zdjeciem brzuszka dla wszystkich staraczek ;-) ale specjalne dla ciebie Amelkowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-) i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja juz w pracy ale mi sie niechce ;-)

Do góry