reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Czesc :-) mam pytanie, czy Wy stosujecie jakies preparaty na rozstepy... wiem oczywiscie, ze jak ktos ma predyspozycje to rozstepy wystapią tak czy siak ale wolalabym na zimne dmuchac i nie miec pozniej do siebie pretensji ze nie zrobilam wszystkiego aby temu zapobiec... ponoc zeby to mialo jakis sens nalezy zaczac stosowac preparaty od 10 tygodnia, ja rozwazalam zakupic mustele albo elancyl, orientuje sie ktoras z Was na temat tych preparatów albo moze polecacie jakis inny? na razie stosuje tylko oliwke
Ja używam balsamu z serii rossmanowskiej beybydreem czy jakoś tak Taki rózowy. Pamiętaj,że jak używasz oliwki to smarujesz na mokra skórę, bo smarowanie na skórę wytartą ręcznikiem uzyskujesz efekt odwrotny.

Dziurencja fajny brzuchalek, mój też już tak sterczy.

reklama
Hello :-)
Do mnie @ zbliża się wielkimi krokami. Wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują.
Już śluz jest podbarwiony na brązowo :-(
Więc tym razem doopa :-(

Aga, ja rowno w dzien kiedy powinien byc pierwszy dzien @ mialam nie tylko sluz podbarwiony ale i kilka kropel krwi i tak przez 4 dni... lekarz mi powiedzial, ze tak sie czasem dzieje, a nawet niektore kobiety w dni w ktore przypadałaby @ przez cała ciaze maja małe krwawienia, takze miej nadzieje :-) Aga, a do kogo chodzisz do lekarza w wawie?

Przyszłam się pożalić. Tak mnie boli gardło,że mi sie beczeć chce? Nie wiem czym się ratować.
Tantum verde w aerozolu,do ssania isla mint i rutinoskorbin. Też jestem przeziębiona i to mi moja lekarka zaleciła . Zdrowiej kochana:)

Witam kobiałki:)
Widzę że dzisiaj staranka będa więc trzymam &&&&&&&& i dla wszystkich oczywiście tłuściutkie ~~~~~~~~~~
Co do smarowania brzuszka tez mogę polecić ten rossmanowy balsam. Stosuję przemiennie z pharmaceris zapobiegający tworzeniu się rozstępów .

Ostatnia edycja:
Aga:)* jest ok choć ten kaszel i ból gardła daje mi sie we znaki. Niunio szalał dzisiaj do 3 w nocy...ma chłopak wytrzymałość :D

Widzę że sporo kobiałek ze stolicy:)

ja chodze do kucewicza, a jestem z woli :-)a Ty skad? i czy jestes zadowolona ze swojego lekarza?
Czesc Iwasku :-) mamy duza reprezentacje ze stolicy

Ostatnia edycja:
reklama
Muszę jutro wysłać męża do apteki po to tantum verde, bo się zamęczę tym gardłem. Koszmar jest, zawsze na to brałam antybiotyk taki w inhalacji, a teraz posucha i cierpię. Nawet nie wiem gdzie siętak załatwiłam. Iwasek dzięki za informację zdrowiej szybko kobietko :-)

Ok laseczki miłego wieczoru. Ja uciekam na kimano przed TV bo nie mam sił ślęczeć przed kompem.

Ostatnia edycja:
Do góry