reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Iwasek coraz więcej nas :-)
Ja klikam z Kabat. A z lekarza jestem BARDZO zadowolona.
Bardzo delikaty, miły, cierpliwy.
Ma czas dla pacjentki. Cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania.
Doradza.
Jak dla mnie BOMBA :-)

P.S. @ przyszła już pełną parą :-( Trudno... Przed nami kolejny cykl...
Martwi mnie tylko temperatura - dziś rano miałam znowu 37 stopni.
Taką lub wyższą temkę mam od prawie 2 tygodni.
I dzisiaj nic a nic nie spadła, a @ przyszła...
Zaczynam się bać, że coś jest ze mną nie tak :baffled:

reklama
Wzajemnie fasolko:) Strasznie męczące jest takie chorowanie bez możliwości leczenia i jeszcze przy kaszlu jest parcie i martwię się obrzuszek.
Nala ja też jestem z woli:D

Aga nie stresuj się tak. Tempka spadnie. Nie nakręcaj się , każda z nas miała inaczej. Ja zaczęłam mierzyć i w tym cyklu zafasolkowałam:) Tempka raz rosła i się utrzymywała to znowu spadała więc nic z tego nie rozumiałam.

Ups dubelek ..przepraszam:zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Aga, no to super, ze lekarz w porzadku :-) ja na mojego tez nie moge narzekac, aczkolwiek on z kolei nic nie mowi:-p no chyba ze sie go sama zapytasz. A @ to głupia małpa!!!a ktory to Twój cykl?
Iwasek, no to my to już całkiem sąsiadki :-)

Tak mierzę od dwóch tygodni dopiero. Teraz będzie 1 cały cykl :)))
Staramy sie od sierpnia. Choć dopiero od połowy września mam @ po odstawieniu anty...
I przez pierwszy możliwy cykl wogóle się nie staraliśmy bo chorowałam.

Więc to był pierwszy taki możliwy :) A 4 w ogóle :)

Iwasku, możliwe, szczegolnie, ze ja coraz czesciej przekonuje sie ze swiat jest bardzo mały:-)a co dopiero warszawa czy wola :-)
Aga, jesli to nie jest szczesliwy cykl to ja bede mocno trzymac kciuki za nastepny!!! Powiem Ci, ze mnie to nawet troche denerwowało w cichosci jak dziewczyny pisały, ze nie mozna myslec o staraniach, ze trzeba sie odstresowac itd. ale niestety to swieta prawda :-p ja w ciaze zaszłam kiedy wogole nam sie juz z mezem nie chcialo, wyblagałam go o jeszcze jedno przytulanie :p chociaz on juz byl sczerze zmeczony... a gdy przyszlo do robienia testu, to robilam go z mysla, zeby potwierdzic NIE ciąze, a tu psikus :-) ja nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ale zycie czasem plata rozne figle

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry