reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

zaczelismy sie starac od polowy czerwca a zaszłam we wrzesniu, ale ja mam krotkie cykle- 26-27 dni, wiec to musial byc 5 cykl
Iwasku ja wlasnie wczoraj w glamour przeczytalam o tej stronie i od razu wszystkie filmiki przejrzałam :-) stronka jest super!
Uciekam spac, dobranoc :-) aaa jeszcze jedno, nie wiem czy wam o tym pisalam ale w tym cyklu, w ktorym zaszlam mialam sen ze jestem w ciazy i urodzilam dziewczynke... nigdy wczesniej nic takiego mi sie nie sniło, nie wierze za bardzo w sny, no ale to ze jestem z ciązy sie sprawdziło, zobaczymy co dalej

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny ja się teraz z Wami pożegnam na jakiś czas :***
Podjęłam decyzję, że jak @ przyjdzie to troszkę wyluzuję...
Forum mnie troszkę nakręca. Dlatego w tym cyklu nie będę tutaj zaglądać.
Nie wiem jak to przeżyję, ale będę dzielna!! ;-)
Trzymajcie proszę za mnie kciuki.
I do przeczytania 8 grudnia [w dniu spodziewanej kolejnej @]...

P.S. Obiecuję, że w międzyczasie nie będę testować ;-)

Buziaki dla każdej :-D

Hejka wieczorową porą... U mnie remontu dzieło juz po mału widać... Az nie moge sie doczekac jak juz w kuchni beda nowe szafki i w ogole...
Agus szkoda ze nas opuszczasz, ale jak wrocisz z dobrymi wiesciami to wtedy wybaczymy... I obym ja tez mogla Wam sie niedlugo pochwalic ze sie udalo, jak narazie wypatruje dni płodnych :)

hejoo ! Co tu takie pustki ? :)
Ja dziś cały dzień na uczelni spędziłam ;p Taaka wykończona jestem że masakra normalnie !
Dziurka śliczny brzuchol :*
Aga będę trzymać kciuki za Ciebie !!
Dalej nie wiadomo co z miq ?
A resztę witam i całuję w czółko :-D

reklama
Do góry